The Alternative
Dienstverlening

Your Business Online realiseert verrassend goede online resultaten voor grote en kleine bedrijven

Het is alweer 10 jaar geleden dat Dirk Foesenek en Joeri Peeters de sprong in het diepe waagden. Nadat beiden de studie Commerciële Economie hadden afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda, begonnen ze hun eigen social media bureau Your Business Online. De ontwikkelingen van online platformen als Facebook, YouTube, Twitter en Instagram gingen razendsnel het afgelopen decennium. Your Business Online groeide mee en beschikt dan ook over een schat aan ervaring op het gebied van internet- en sociale mediastrategieën. Your Business Online realiseert verrassend goede online resultaten voor grote en kleine bedrijven door middel van Facebook marketing. Er zijn hechte, regelmatige contacten met de Nederlandse hoofdvestigingen van alle populaire kanalen. Dit betekent dat Your Business Online precies weet wat er speelt.

Succesvolle cases

Het inmiddels 12 man en vrouw sterke team van Your Business Online zet zich voor iedere opdrachtgever even passievol in. We beschrijven twee recente cases.

Voor Deens, een online woonaccessoireswinkel werd het volgende bereikt:

-125.000+ weergaven per maand;

-1500+ kliks naar de website;

-80-130 bestellingen;

-€5 aan kosten gemiddeld per bestelling.

De drie hoofddoelen -een grotere naamsbekendheid, meer websiteverkeer en een groeiende online verkoop- zijn absoluut gehaald. De aanpak die Your Business Online in dit specifieke geval toepaste, staat bekend als full funnel strategie. Onderzoekers hebben geconcludeerd dat er gemiddeld genomen 5 tot 8 keer contact is voordat een consument iets koopt. Er wordt dan ook wel gesproken van een customer journey, oftewel een weg die afgelegd wordt voordat de beslissing valt een bepaald(e) product of dienst te kiezen. Bij de full funnel aanpak wordt nagedacht vanuit de behoeften en wensen van de klant; tijdens elke fase die de koper / gebruiker doorloopt, is de aanbieder zichtbaar.

Voor online giftshop Tintelingen tilt Your Business Online adverteren op Facebook en LinkedIn naar een hoger plan. Tintelingen-cadeaukaarten worden vaak door werkgevers aan personeel gegeven. Als verjaardagscadeau, te ere van een jubileum of als eindejaarpresentje. Door middel van een nieuw ontwikkelde adventskalender en een advertentiebudget van €504,64 wist Your Business Online dit voor elkaar te krijgen:

-33.168 bereik;

-2646 kliks;

-1490 chats;

-36.296 gedeelde adventsberichten.

https://www.yourbusinessonline.nl/