The Alternative
Huishoudelijk

Een stoeldop is de oplossing tegen krassen

Met veel bloed, zweet en tranen heeft u dan eindelijk uw nieuwe laminaatvloer liggen. Met trots gaat u op de bank zitten en kijkt u eens goed door de kamer. Het is dan heel begrijpelijk dat u erover nadenkt wat u er allemaal aan kan doen om deze vloer zo goed als nieuw te houden voor een lange tijd. Hier zijn verschillende hulpmiddeltjes voor.

 

Een stoeldop beschermt uw vloer direct

Het gebruik van een stoeldop zou zomaar dé oplossing voor u kunnen zijn. Deze beschermen uw vloer direct nadat u ze bevestigd heeft. Hoe werkt dat? Onder elke stoelpoot bevestigt u een stoeldop. Wanneer er met stoelen geschoven of gesleept wordt zal de vloer hieronder ten alle tijden beschermd worden. Stoeldopjes zijn goedkoop en een eenmalige uitgaven, ze gaan namelijk jaren mee.

 

 

Krassen uit de vloer verwijderen

Heeft u toch al krassen gemaakt voor u de kans kreeg vloerdopjes aan te schaffen? Dan vindt u in deze blog een stappenplan waarmee u krassen zonder al te veel moeite zo uit uw laminaat haalt.

 

Krassen kunt u op verschillende manieren uit de vloer krijgen. Dat is wel afhankelijk van het vloersoort dat u in huis hebt liggen, maar u kunt het altijd proberen. Bij laminaat vloeren is het relatief makkelijk om krassen te verwijderen.

 

Stappenplan om krassen uit laminaat te halen:

–          De kras rondom het gebied moet goed schoon zijn

–          Wrijf over de kras met een wattenstaafje met olie

–          Geef het 24 uur tijd het te laten drogen

–          Vul je kras op met stopverf

https://stoeldopshop.nl/