The Alternative
Bedrijven

ADODAK voor uw dakbedekking

Een plat dak met problemen

Wanneer u al jaren een bedrijf heeft dat in Waalwijk is gevestigd en voorzien is van een plat dak, kunt u met uw dak problemen krijgen. De dakbedekking die op het platte dak is gelegd, kan gaan lekken door veroudering of door een beschadiging. Bij een lekkage is het belangrijk dat het snel verholpen wordt. Nu ziet een plat dak er eenvoudig uit om het aan te brengen, maar dat is het zeker niet. Het leggen van een plat dak moet vakkundig gebeuren. De afwatering moet goed zijn en ook het afschot van het dak zelf. Een lekkage op een plat dak moet verholpen worden door een vakkundig bedrijf.

Een lekkage verhelpen

Wanneer het bedrijf dat u heeft in Waalwijk is gevestigd, is het verstandig om bij een lekkage van het platte dak te kiezen voor een erkend dakdekkers bedrijf uit die omgeving. Gaat u op internet zoeken, dan komt u zeker uit bij ADODAK. Het bedrijf heeft veel ervaring op het leggen en repareren van platte daken en het leggen van singels. ADODAK heeft al meer dan 15 jaar ervaring. Wanneer u contact opneemt met ADODAK zullen ze langskomen en eerst het dak inspecteren. Wanneer ze de beschadiging op het platte dak kunnen vinden, zullen ze dat in overleg met u herstellen. Dat doen ze, voordat de kosten bekend zijn.

De dakdekker Waalwijk

Laat u voor uw lekkage de dakdekker Waalwijk ADODAK langskomen, dan kunnen ze, nadat ze het dak gecontroleerd hebben u de raad geven er een nieuwe dakbedekking op te laten leggen. De dakbedekking die erop ligt, kan verouderd zijn en water doorlaten. De dakdekker Waalwijk geeft u daarvoor eerst een scherpe offerte en het besluit om het in orde maken aan u overlaten. Het maakt voor ADODAK niet uit of het een plat dak van een schuur, woonhuis of kantoorpand is.

De nieuwe dakbedekking

Wanneer u besloten heeft om er een nieuwe dakbedekking op aan te laten brengen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn. De dakdekker Waalwijk maakt een offerte voor het aanbrengen van bitumen, EPDM of kunststof. Kunststof gaat het langst mee, maar is wel de duurste dakbedekking die gebruikt kan worden. Welke materiaal u ook kiest, u krijgt bij ADODAK altijd 10 jaar garantie op de dak werken en de prijs- kwaliteitsverhouding is gewoon goed.

Voor meer info : website bezoeken