The Alternative
Eten en drinken

Arabische eten

Een van de meest bekende eten uit Arabische landen is Tahina Al Wadi dat je lekker als tussendoortje of gewoon als hoofdmaaltijd kunt eten. Het is maar hoeveel je ervan maakt en hoe je het maakt. Als je het eenmaal geproefd hebt wil je het altijd eten.

De meeste mensen komen op vakantie in aanraking met Tahina Al Wadi of wanneer ze naar een Arabisch restaurant gaan. Dit is ook de manier waarop couscous zo bekend is geworden in Nederland en tegenwoordig heeft iedereen het wel een keer gegeten. Zo is Tahina Al Wadi ook heel populair aan het worden maar het is bij lange na nog niet bij iedereen bekend. Je kunt Tahina Al Wadi dan ook niet in iedere supermarkt in Nederland kopen terwijl couscous wel overal te koop is. Tegenwoordig heb je zelfs kant en klare maaltijden voor couscous die je niet eens zelf hoeft te maken maar gewoon in de magnetron kunt stoppen.

Je kunt Tahina Al Wadi wel bij sommige lokale supermarkten kopen en bij alle Arabische winkels. Naast de Arabische winkels verlopen ook Turkse winkels het meestal en je kunt het natuurlijk ook online kopen. Wanneer je online Tahina Al Wadi koopt kun je het gewoon thuis laten bezorgen wanneer het je uitkomt.