The Alternative
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oost-Vlaanderen met Belgisch kampioen ballonvaren

Ook al eens gedroomd van een ballonvaart Oost-Vlaanderen? C-Air kan jouw droom in vervulling laten komen. Oost-Vlaanderen staat vooral bekend door zijn hoofdstad Gent. Het is perfect mogelijk om Gent vanuit een luchtballon te bewonderen. Naast Gent zijn er uiteraard ook nog andere prachtige plekjes waar je aan ballonvaren kan doen. Hieronder kan je een opsomming terugvinden van een aantal prachtige bezienswaardigheden:

–          Geraardsbergen

–          Sint-Niklaas

–          Lokeren

–          Aalst

–          Dendermonde

–          Ninove

–          Zottegem

–          Oudenaarde

Ballonvaart Antwerpen organiseren

Uiteraard is Oost-Vlaanderen niet de enige regio waar C-Air aan ballonvaren doet. Wij stijgen ook geregeld op in het centrum van Antwerpen. Zou je ook één uurtje willen genieten tijdens een ballonvaart Antwerpen? De totale ervaring die C-Air je kan bieden duurt circa een 4 tal uurtjes.

Een aantal interessante vragen over een ballonvaart Oost-Vlaanderen of een ballonvaart Antwerpen

Met hoeveel mensen zit ik in een luchtballonmand?

In tijden van corona vragen mensen zich uiteraard af hoeveel mensen er in een luchtballonmand zitten. Wij hebben besloten onze capaciteit te verminderen met 30 % om de mensen extra comfort te bieden tijdens onze ballonvaarten.

Kan ik bij jullie ook een cadeaubon bestellen?

Je kan bij ons zonder problemen een ballonvlucht cadeaubon bestellen, al onze bons blijven 1 jaar geldig. Uiteraard worden deze verlengd indien je ons contacteert voor de vervaldatum. 

Hoe groot is onze ballonvloot?

C-Air ballonvaarten heeft een zeer uitgebreide ballonvloot die bestaat uit 7 luchtballonnen: een twee-, drie-, vier-, zes-, acht-, twaalf-, achttien- persoonsballon.

Is het koud in een luchtballon?

Veel mensen denken dat het afkoelt in een luchtballonmand, maar niets is minder waar. Tijdens een ballonvaart daalt de temperatuur een 3 tal graden, dit wordt natuurlijk gecompenseerd door de warmte van de brander. Een luchtballon gaat mee met de wind, dit zorgt er ook voor dat het ook warmer is.

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvaart Oost-Vlaanderen of een ballonvaart Antwerpen? Neem even vrijblijvend contact op met C-Air. Je kan ons telefonisch contacteren op volgend nummer 0498/121641 of via de website of e-mail: info@cair-ballonvaart.be.

 

https://www.ballonvaart-vlaanderen.be