The Alternative
Image default
Bedrijven

De beste budget redesign tips voor in huis

Mensen geven soms kapitalen uit aan het design in het huis. Geweldig natuurlijk, als je daar het geld voor hebt. Shoppen is leuk, ja ik snap het. Toch kan het net zo leuk zijn, zo niet leuker, om goedkoop jouw interieur een compleet nieuw design te geven. Hoe je dat doet? Hier volgen de tips!

Hoezen voor stoelen

Soms zijn de stoelen van de eetkamer of de woonkamer eigenlijk nog prima om op te zitten. Ze zien er alleen niet meer uit. Wijnvlekken, smoezelige plekken, halen door de nagels van een kat, een stukje kapotgebeten door de hond? Van alles gebeurt er in de loop van de tijd met meubels.

Weggooien? Dat hoeft lang niet altijd. Ten eerste kun je proberen om de stoelen te reinigen, maar als dat echt niet wil dan zijn hoezen voor stoelen een perfecte oplossing. Het leuke is dat je een kleur voor de stoelhoezen kunt kiezen, die precies passen bij de redesign die je in gedachten hebt. Hoezen voor stoelen zijn er ook in verschillende maten, dus er zit vast iets leuks bij.

Nepgordijnen

Heb je in huis gordijnen, die je niet gebruikt? Je hebt bijvoorbeeld ook luxaflex? Dan is het heel makkelijk om met een stel nepgordijnen een nieuwe sfeer te creëren in huis. Nepgordijnen lijken op echte gordijnen, alleen lopen ze helemaal niet zo ver door. Dan bespaar je dus flink op de kosten voor de gordijnstof. Je kunt dan de gordijnen dus niet dicht doen. Het voordeel van nepgordijnen ten opzichte van geen gordijnen is bovendien dat een ruimte niet meer zo hol klinkt.

Gratis spullen

Het is verrassend hoeveel dingen er op een plek als marktplaats, gratis of voor heel weinig geld worden aangeboden. Ga dus eerst hier even rondneuzen voordat je meteen naar de Action holt. Wel is de Action een goede tweede: ze bieden veel goedkope spullen waarmee je echt jouw huis kunt oppimpen.

Koop spullen die luxe uitstralen

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een imitatie bontvacht, een grote spiegel, een kleurtje op de muur en enkele decoraties van metaal en glas. Het geeft meteen een enorm luxe uitstraling.

https://review-pagina.nl/