The Alternative
Image default
Bedrijven

Interessante banen in de online wereld!

Internet is de toekomst en natuurlijk gaat onze arbeidsmarkt mee met deze trend! Er zijn dan ook steeds vaker banen te vinden die op een of andere manier wel gerelateerd zijn aan het bouwen, beheren of gebruiken van verschillende online platformen. Wanner je dus een eerste of nieuwe job zoekt, is het dus een goed idee om rond te kijken naar welke banen er allemaal in aanbod zijn. Zo vind je meteen een baan die bij je past, gericht op de toekomst. Om je hierbij te helpen hebben we alvast een aantal mogelijkheden opgesomd, om je zoektocht te vergemakkelijken, gaande van een sociale media manager tot een full stack developer vacature!

Social media manager

Een groeiende jobmogelijkheid is het werken als social media manager. Hierbij ga je de online accounts van belangrijke personen en bedrijven gaan beheren. Jij helpt mee om een online campagne uit te denken, zorgt voor de posts en andere content. Dit is echter niet het enige. Ook de interactie met volgers is van groot belang, aangezien een account vaak veel berichten heeft en mensen verwachten dat ze antwoorden krijgen. Ook moeten de comments in de gaten worden gehouden, zodat er ook daar niets mis loopt.

Full stack developer vacature

Een zeer belangrijke en vrij prestigieuze job binnen de tech wereld is een full stack developer vacature. Deze vacatures komen heel vaak online, omdat heel veel bedrijven en organisaties op zoek zijn naar een tech-manusje van alles. Als je de juiste opleidingen hebt gehad, dan is het nooit een slecht idee om te solliciteren op zo een full stack developer vacature!

Tech support

Als je een helemaal ander baantje wil doen en je bent misschien op zoek naar iets tijdelijk, bijvoorbeeld als studentenbaan, dan is het een goed idee om eens te kijken naar een tech support baan. Hierbij moet je niets gaan ontwerpen of bedenken, maar ga je mensen helpen die een probleem hebben met hardware en software. Jij bent dan vaak de connectie tussen het bedrijf waarvoor je werkt en de klanten.

https://www.ictvacatures.me/full-stack-developer-vacature/