The Alternative
Image default
Bedrijven

De ideale bijbaantjes voor naast jouw studie

Wil jij makkelijk wat geld verdienen, maar moet je nog naar school? Dan is het vaak wat lastiger om vast werk te vinden. Een paar uurtjes ergens werken, gaat niet overal. Toch zijn er nog genoeg baantjes over, waar je ook een paar uur per week kunt werken of bijvoorbeeld in de weekenden. Dat is fijn, want zo kun je het makkelijker met jouw studie kunt combineren.

Vakkenvuller bij de Action

Bij grote winkelketens zoals de Action komen er regelmatig vacatures vrij, voor vakkenvullers. Heb jij jouw studierooster een beetje helder? Dan zijn er vast wel mogelijkheden om jouw studie te combineren met wat werk als vakkenvuller. Het is soms hard werken, maar het levert wel cash op en daar gaat het om, toch?

Baantje als Kassamedewerker

Voor het mogen uitoefenen van bepaald werk, moet je een bepaalde leeftijd hebben. Ben je 16 jaar of ouder? Dan mag je ook als kassamedewerker gaan werken. Vaak hebben ze nog wel iemand nodig voor in het weekend of in de avonduren. Kun je nauwkeurig werken en goed geld tellen? Dan is dit waarschijnlijk de ideaal bijbaan voor jou.

Folders rondbrengen of krantenwijk

Het verdient niet veel, maar geld is geld. Ben je een ochtendmens? Dan is een krantenwijk, misschien wel helemaal jouw ding. Voordat de schooldag is begonnen, heb je dan al jouw werk af. Dan heb je de rest van de dag weer, voor alle andere dingen.

Tekstschrijver vacatures

Ben jij goed in de Nederlandse taal? Dan zou je bij een marketingbureau kunnen beginnen, als tekstschrijver. Zij hebben vaak pooltjes van flexwerkers. Je krijgt daar wel instructies, van wat er van een tekst wordt verwacht en dan kun je zo aan de slag. Nog een voordeel is dat je vaak op afstand kunt werken. Zo kun je ook midden in de nacht om vier uur werken, als jij dat leuk vindt.

Oppaswerk zoeken

Hou jij van kinderen? Dan is het wellicht handig om oppaswerk te zoeken. Wil je geen gedoe en een goede betaling? Ga dan naar een bureau waar ze oppaswerk zoeken voor jou. Je kunt ook zelf oppaswerk zoeken, maar dan merk je toch vaak dat mensen zich moeilijker aan de afspraken houden. Door dit uit te besteden, voorkom je dus een hoop gedoe.

https://www.oppasland.nl/oppaswerk/heel-nederland