The Alternative
Image default
Hobby en vrije tijd

De meest betrouwbare luchtbuks merken

De aanschaf van een luchtbuks vereist natuurlijk een hoop research en 1 belangrijke keuze; welk merk ga jij kiezen? Er zijn zoveel verschillende merken, elk met zijn eigen kenmerken. Het is natuurlijk belangrijk om de keuze te laten vallen op een betrouwbaar en veilig merk. Het is natuurlijk ontzettend ingewikkeld om te kiezen tussen zoveel verschillende merken. Om deze lastige keuze iets te versimpelen, zijn in dit artikel de meest populaire merken als het gaat om luchtdrukgeweren voor jou op een rijtje gezet.

Gamo luchtbuksen

Gamo is wereldwijd 1 van de grootste leveranciers als het gaat om luchtbuksen, al meer dan 60 jaar is Gamo bezig met de productie van luchtbuksen.Gamo staat voor veiligheid, alle geproduceerde Gamo luchtbuksen worden geproduceerd in Europa en gecontroleerd op kwaliteit. Één van Gamo’s trademarks is een 10 shots laadmechanisme op hun knikloop buksen, dit mechanisme werkt uitstekend. Het aanbod van het merk Gamo is groot, dus er zit vast iets voor jou tussen.

Diana luchtbuks

De Diana luchtbuks, één van de sterkste en betrouwbaarste in zijn soort. Één van Diana’s voordelen is de gevarieerde collectie, voor elk type schutter heeft Diana een geschikte luchtbuks. Ook in prijs variëren de Diana luchtbuksen enorm.

Ook Diana is al ontzettend lang bezig met de productie van luchtbuksen, inmiddels meer dan 130 jaar. Al meer dan 120 jaar heeft Diana patent op het spring loaded ball mechanism. Hetgeen wat de Diana luchtbuks zo onsterfelijk heeft gemaakt zijn de olympische spelen in 1988. Op deze spelen in Seoul won Silvia Sperber een gouden medaille met haar Diana luchtbuks. Een betrouwbaar merk met een rijke historie.

Luchtbuks

KalibrGun

Dit merk mag absoluut niet ontbreken in dit artikel vol topmerken. Als je bereid bent iets meer geld uit te geven is dit een goede optie. De luchtbuksen van KalibrGun hebben ongelofelijke precisie. Ook aan schotkracht ontbreekt het niet bij de KalibrGun luchtbuksen, met een werkdruk tot 300 bar zijn deze luchtbuksen van ongekende kwaliteit.

Crosman

Naast bovenstaande merken is ook Crosman een uitstekende keuze. Crosman materiaal werd gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht voor hun schiettrainingen, dit in combinatie met de voordelige prijs en de goede kwaliteit heeft de Crosman voor veel fans onsterfelijk gemaakt.

Conclusie

De luchtbuksen liggen op het gebied van betrouwbaarheid niet ver uit elkaar. Op gebied van kwaliteit geldt natuurlijk; hoe duurder, hoe beter. Bovenstaande merken zijn – ongeacht de prijs – stuk voor stuk betrouwbaar en veilig, dus daar zal het niet aan liggen. De keuze is reuze, en dat maakt het nou net zo lastig. Het is van te voren wel handig om een budget te bepalen, en te bedenken hoe vaak je denkt het wapen te gebruiken. Voor de beginners en niet veel schietende mensen is het soms beter om voor een goedkopere variant te gaan. Wil je op langere afstand schieten en schiet je vaker? Dan zijn de duurdere varianten die krachtiger zijn beter voor jou.