The Alternative
Image default
Bedrijven

Het aanschaffen van jassen voor bedrijven

Van truien naar jassen, dat is pas een upgrade. Of het nu gaat om een draaidag waarbij je voordurend in de kou staat, of gewoon een simpele wandeling naar de supermarkt in je pauze. Een winter-, zomer- of herfstjas die bij je bedrijf past is ideaal. Wie wil dat nou niet?

Jassen als bedrijfskleding

Dat bedrijven eigen kleding hebben, is wel bekend. Het is een manier van uitstralen dat je erbij hoort. Een manier om te laten zien dat iedereen voor dat bedrijf werkt en natuurlijk niet te vergeten wandelende reclame. Vaak schaffen bedrijven kledingstukken aan als truien, shirts en af en toe een polo. Het is maar net wat voor bedrijf het is en wat je bedrijf wil uitstralen. Toch zie je bijna nooit dingen als broeken of jassen. Maar waarom niet? Iedereen draagt buiten jassen en dat wordt gezien. Bedrijfskleding die onder je jas zit wordt vaak alleen gezien door klanten, of mensen die al bij het bedrijf werken. Het is juist de wandeling naar de supermarkt in je jas, waarbij je onbekende mensen tegenkomt. Het moment waarbij je moet laten zien wie je bedrijf is!

Branding voor jouw bedrijf

Uit veel onderzoeken is gebleken dat mond-tot-mondreclame een van de best werkende reclame is. Wanneer er over je gesproken wordt, ben je relevant en worden mensen nieuwsgierig naar jou en jouw bedrijf. Het gaat er dus om dat je opvalt en dat je mensen een reden geeft waarom of waarover ze kunnen praten. Simpel je bedrijfsnaam en doelen benoemen is dus niet genoeg. Je moet er werk van maken en beeld bij geven. Als je kijkt naar een wandeling van vijftien minuten over straat, en hoeveel mensen je daar al tegenkomt. Of je ze nu aanspreekt of niet het gaat erom dat ze je zien. Als jij dan met een opvallend ontwerp loopt van een bedrijf gedrukt op je jas, laat je mensen twee keer kijken. Ze zien een naam staan met een toffe vormgeving, dit roept vragen op bij de mensen waardoor ze gaan zoeken of praten over jouw bedrijf.

Jas

Bedrijfsjassen bedrukken

Allemaal gewoon maar in dezelfde jas lopen, is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Zoals hierboven al beschreven staat, wil je opvallen en een bepaald iets uitstralen. Je kan het eigenlijk vergelijken met de branding van je bedrijf. Je wilt origineel zijn en opvallen. Daarom raden wij aan je jas te laten bedrukken. Maak een cool ontwerp, waar je twee keer naar wilt kijken. Of laat je logo en slogan van je bedrijf op je jas bedrukken. Mensen op straat of die jouw jas zien moeten geïnteresseerd worden. Een bedrukking op een bedrijfsjas is dus absoluut essentieel en iets wat zeker niet kan ontbreken. Dus maak een leuk ontwerp, zoek een goed model uit, en laat jouw werknemers in stijl over straat gaan! Er zijn verschillende partijen die het bedrukken van jassen aanbieden. Eentje is goed om even te benoemen, en dat is Hurricane. Dit is een aanbieder die bekend staat om de kwaliteit kleding en de verschillende manieren van drukken. Zo weet je zeker dat je kwalitatief mooie jassen met logo krijgt. Hurricane heeft ook hele mooie softshell jassen. Dit zijn zeer populaire jassen voor bedrijven.