The Alternative
Image default
Bedrijven

De voordelen van een gietvloer voor jouw bedrijf

Twijfel je over welke vloer geschikt is voor jouw bedrijf? Dan is het handig om ook een gietvloer te overwegen. Een gietvloer heeft namelijk diverse voordelen. Weet je niet zoveel van gietvloeren af en wil je wel weten wat de voordelen van een gietvloer zijn? Lees het hier.

Ega-Floor-Tec: het grote voordeel van een gietvloer

Een gietvloer heeft diverse voordelen, weten ze ook bij Ega-Floor-Tec. Het voordeel van Ega-Floor-Tec is dat ze sterk gespecialiseerd zijn in industriële egalisatie gietvloeren aanbrengen. Het voordeel van gietvloeren is, aldus Ega-Floor-Tec, dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Het gaat immers om vloeren zonder naden. Dus er blijft geen vuil tussen voegen zitten. Dat is bij veel andere vloeren natuurlijk een ander verhaal.

Je hebt zonder naden ook geen oneffenheden, ideaal dus voor als er een hefttruck over de vloer gaat. Het is al met al een mooie stabiele vloer die juist in bedrijven veel voordeel biedt.

Nog meer voordelen

Er zijn echter nog meer voordelen aan een gietvloer. Met een gietvloer is niet alleen het voordeel dat het schoonmaken makkelijker gaat. Een gietvloer is ook geluiddempend en kan ook brandvertragend zijn. Dat is in een bedrijf natuurlijk zeer handig en prettig.

Nog een voordeel is dat een gietvloer waterdicht is. Ideaal voor als er calamiteiten zijn en er een sprinklerinstallatie aanspringt. Dan hoef je je geen zorgen te maken over de vloer. Het is dan ook ideaal voor in bijvoorbeeld een magazijn.

Het is een vloer die je overal kunt gebruiken in je bedrijf. Het heeft ook een mooie uitstraling. Iets waar veel ondernemers natuurlijk al van zijn overtuigd: je ziet niet voor niets zo vaak dat bedrijven gietvloeren hebben. Wil jij je alle voordelen uit een gietvloer halen? Zorg dan dat je je gietvloer laat aanleggen bij een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf. Het is namelijk wel een vak apart om een gietvloer te laten aanleggen.

https://egafloortec.nl/