The Alternative
Image default
Gezondheid

www.manukahoningdokter.nl

www.manukahoningdokter.nl

Manuka honing heeft meer antioxidanten dan gewone honing. Het bevat veel flavonoïden, antioxidanten die het lichaam helpen efficiënter te werken en het tegelijkertijd beschermen tegen veelvoorkomende stress en verontreinigende stoffen. Dit suggereert dat het dagelijks consumeren van Manuka honing kan helpen beschermen tegen ziekten en cognitieve achteruitgang.

www.manukahoningdokter.nl

Het onderzoek naar Manuka honing in wondverzorging breidt zich uit naarmate meer medische faciliteiten de kleverige vloeistof gebruiken in de patiëntenzorg. Toen werd ontdekt dat Manuka honing misschien een zeldzaam superfood is met antibacteriële eigenschappen, wilde iedereen het met de lepel eten.

Maar het is niet de enige manier om van deze verrukkelijke nectar te genieten. Er zijn verschillende recepten die Manuka honing gebruiken en dienen als een voertuig voor deze voedende kleverige nectar en al zijn deugden om je lichaam binnen te komen. Manuka honing zou helpen bij zure terugvloeiing en het evenwicht van het spijsverteringsstelsel. Het is gebruikt om maagzweren en indigestie te behandelen. Verrassend genoeg werkt dit heerlijke genot echt goed in je tong. Ben jij opzoek naar echte Manuka Honing? Bezoek dan onze website www.manukhoningdokter.nl

Aangenomen wordt dat de antibacteriële eigenschappen plaque en bindingsplaatsen bij gingivitis patiënten minimaliseren. De antibacteriële en antivirale werking van Manuka honing is te danken aan de aanwezigheid van MGO (Methylglyoxal). Hoe groter de concentratie van MGO, hoe effectiever het is.

www.manukahoningdokter.nl

Het kan ook immunologische cellen stimuleren en het lichaam voorbereiden om ziekten te bestrijden. Hoge MGO-niveaus zijn ideaal. Hoge MGO-waarden zijn gunstig voor zowel jouw gezicht als jouw maag. Manuka honing heeft bepaalde nuttige eigenschappen die je kunt vinden als je het in je schoonheidsroutine gebruikt. Onze huid heeft inherente afweermechanismen tegen de ophoping en verspreiding van acne-veroorzakende bacteriën. Manuka honing kan je huid helpen verhelderen en beschermen, terwijl het ook vlekvrij blijft. Manuka honing daarentegen kan die helpende hand zijn als je natuurlijke afweer het op zichzelf niet zo goed doet.