The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Deurmat op maat: alles over de meerwaarde & mogelijkheden

Deurmatten zijn het paradepaardje van elke woningeigenaar, huurder of bedrijfsleider die zijn of haar eigen woning of business serieus neemt. Als het om gasten verwelkomen gaat, krijg je als bewoner of bedrijfseigenaar geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Een deurmat op maat kan hierbij het verschil zijn tussen het maken van een positieve dan wel negatieve indruk. Maar dit is niet de enige meerwaarde van een goede deurmat. In dit blog zetten we de voordelen en mogelijkheden van deurmatten op een rijtje.

Met een deurmat op maat houd je het schoon

De allerbelangrijkste meerwaarde van maatwerk deurmatten is datgene waar ze voor ontworpen zijn, namelijk: zorgen dat bezoekers en gasten hun voeten kunnen afvegen, voordat ze bij jouw bedrijf of woning naar binnen gaan. Een deurmat op maat heeft namelijk een schrapende werking. Dit type deurmatten wordt ook wel schoonloopmat genoemd en zorgt ervoor dat mensen die bij jou thuis, in je winkel of in je bedrijf langskomen, niet met vieze schoenen naar binnen wandelen. En dat voorkomt een hoop ellende of, anders gezegd: een hoop schoonmaakwerk. Wie kiest voor een goede deurmat op maat met schraapfunctie, hoeft bij de entree van de winkel of het bedrijf, of thuis in de hal, veel minder schoon te maken bij nat weer. Daarnaast is natuurlijk fijn dat de entree er een stuk frisser en schoner uitziet als je gebruikmaakt van een schoonloopmat.

Matten in de perfecte maat

De meerwaarde van een maatwerk deurmat is verder dat deze matten qua lengte en breedte voordelig in de juiste maten te bestellen zijn. Tegenwoordig zijn er op dit gebied veel mogelijkheden en ben je als klant koning. Bij professionele mattenmakers kun je een schoonloopmat of droogloopmat bestellen in de precieze maten die je doorgeeft. Het fijne hieraan is dat de mat precies past en er visueel netjes en professioneel uitziet.

Een mat met eigen logo of opdruk

Prettig aan de huidige generatie maatwerk deurmatten is dat je deze kunt voorzien van een logo, tekst of een zelfbedachte opdruk. Hierdoor kun je de mat gebruiken om extra p.r. te maken voor je eigen onderneming. Een zelfontworpen deurmat ziet er niet alleen professioneel uit voor bedrijfskundige doeleinden, maar kan ook privé erg leuk zijn. Je kunt er je gasten op een unieke manier mee verwelkomen en zo direct indruk op ze maken!

Een ruime keuze aan modellen en stijlen

Qua deurmatten kun je tegenwoordig kiezen uit veel stijlen en modellen. Houd je van felle kleuren? Dan is dat geen probleem. Ga je daarentegen liever voor een deurmat op maat in een klassieke, retro of juist in een meer casual stijl? Ook dan is er bij speciaalzaken veel mogelijk. Bezoek nu onze website en laat je verrassen door alle opties die er tegenwoordig zijn!

https://www.deurmatdirect.nl/schoonloopmatten