The Alternative
Image default
Mode en Kleding

Joggingbroek

Wordans

Wordans is een textielgroothandel en is in deze branche marktleider. Wordans biedt hun klanten de laagste prijs garantie. Wordans heeft een zeer grote catalogus met t-shirts, broeken, tassen en meer van meer dan 63 merken en 3000 items.

Voor ondernemers is de textielgroothandel Wordans ideaal. Het is mogelijk om in bulk in te kopen waardoor je een mooie korting ontvangt.

Pasvorm, kleur en stijl

Bij het vinden van de perfect passende joggingbroek moet je op een aantal dingen letten. De pasvorm is waarschijnlijk het meest belangrijke aspect. Heb je liever een elastische taille en een trekkoord of heb je liever elastische enkels? Bij Wordans is het allemaal mogelijk.
Naast dat de pasvorm goed moet zijn moet de perfecte joggingbroek een mooie kleur hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte, witte of blauwe joggingbroek. Ten slotte moet de stijl natuurlijk bij jou passen. Zo kun je kiezen uit strakke joggingbroeken of een meer losse joggingbroek. Wat jouw voorkeur ook heeft, Wordans heeft het in het assortiment.

Voor de ondernemer

De artikelen en joggingbroeken van Wordans zijn ideaal voor ondernemers. Je kan de kledingstukken namelijk erg makkelijk omtoveren tot jouw eigen unieke bedrijfskleding voor werknemers. In het assortiment zijn meerdere artikelen voor ondernemers opgenomen, zoals kookschorten, veiligheidsvesten en overalls. Alle artikelen zijn eenvoudig tot werkkleding om te toveren. Wanneer je bij Wordans in bulk koopt ontvang je een flinke korting. Hoe meer je inkoopt bij Wordans, hoe meer korting je ontvangt. Deze kortingen kunnen zelf oplopen tot wel 50%.

Voor de consument

Naast dat Wordans ideaal is voor de ondernemer zijn de producten in het assortiment natuurlijk ook geschikt voor consumenten. Wordans heeft de beste artikelen samengesteld met de beste kwaliteit. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Wordans en wat ze allemaal te bieden hebben? Bekijk de website eens voor meer informatie.