The Alternative
Sport

Duikvakantie gepland? Koop een trimvest en overige duikbenodigdheden online

Heeft u een mooie duikvakantie in het verschiet en bent u nog op zoek naar goed trimvest? Een ruime collectie aan trimvesten maar ook alle andere duikbenodigdheden en accessoires vindt u bij duikwinkel Herman Lieven. U kunt de collectie online inzien via de webwinkel en gelijk uw producten naar keuze gemakkelijk online bestellen. Vindt u het fijner om in een fysieke winkel uw aankopen te doen? Dat kan eveneens bij Herman Lieven. U vindt de duikwinkel in ’s-Hertogenbosch. Met 1000 m2 aan duikproducten zult u hier vast en zeker de benodigde materialen vinden waarmee u goed voorbereid aan uw duikvakantie begint. De medewerkers van deze duikwinkel zijn u bovendien graag van dienst bij het zoeken naar specifieke producten, het beantwoorden van uw eventuele vragen en het geven van advies.

Trimvest en toebehoren

Bij Herman Lieven zijn trimvesten voor dames, heren en kinderen in diverse soorten vertegenwoordigd. Zo zijn er veel trimvesten die voorzien zijn van een geïntegreerd loodsysteem wat de aanschaf van een losse loodgordel overbodig maakt. Een trimvest koopt u bij Herman Lieven van merken als Apeks, Beuchat, Scubapro of Aqualung. Eveneens vindt u trimvest accessoires zoals inflators en loodpockets terug in de collectie. Vindt u het moeilijk een keuze te maken en zou u graag advies wensen? U bent hiervoor welkom in de duikwinkel in ’s-Hertogenbosch of u kunt de klantenservice van de winkel bellen. Een handige service wanneer u graag online uw aankopen doet.

Ademautomaten

Ook ademautomaten, octopussen, complete sets, losse 1e trappen en accessoires voor een ademautomaat zijn opgenomen in het aanbod van duikwinkel Herman Lieven. Waar het een ademautomaat betreft heeft u net als bij trimvesten de keuze uit diverse merken en prijsklassen. Er zijn voordelige varianten en ademautomaten van absolute topklasse. Ook bij de aankoop van een ademautomaat kunt u geadviseerd worden. Op die manier wordt u geholpen bij het vinden van de voor u juiste ademautomaat, zodat u goed voorbereid op duikvakantie kunt gaan.