The Alternative
Aanbiedingen

Een balenpers kopen tegen een goede prijs

Ben je op zoek naar een adres voor een balenpers te kopen? Dat kan bij ons. Wij hebben een groot assortiment in diverse soorten balenpersen. Een balenpers kopen is geen eenvoudige klus, want er zijn veel verschillende soorten en allemaal met andere functionaliteiten. Gelukkig hebben wij alle kennis om uw snel en vakkundig te helpen met een balenpers te kopen.

Wat is een balenpers?

Maar wat is een balenpers nu eigenlijk? Een balenpers is een machine die dingen samenperst tot balen. Het is ook een methode die gebruikt wordt recyclebare materialen te scheiden van de rest van het afval.  Er bestaan dan ook verschillende soorten balenpersen. Zo zijn er grote en kleine balenpersen, afvalpersen, brikettenpersen en containerpersen tot zakkenpersen. Ze werken vaak met een hydraulisch, elektro-mechanisch of pneumatisch aandrijving.

Voordelen van balenpers kopen

De aanschaf van een balenpers voor uw bedrijf brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Orde en netheid worden gecreëerd, waardoor de werkomgeving van u en uw werknemers opgeruimd en netjes blijft. Het aangezicht van overvolle containers en het rondslingeren van losse dozen, papier en folie is verleden tijd; u bespaart tijd en geld. Ook heeft een balenpers kopen als voordeel dat u minder tijd kwijt aan het klein maken van dozen. Balenpersen hebben als voordeel dat deze eenvoudig te bedienen zijn en direct op de plaats kunnen staan, daar waar het materiaal vrij komt. U bespaard door de inzet van een balenpers veel arbeids-, opslag en transportkosten. Uw afval hoeft minder vaak te worden opgehaald en het neemt een stuk minder ruimte in. De kleine balenpersen zijn mobiel in te zetten, doordat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden door een handpompwagen.  Wilt u ook een balenpers kopen? Kom dan langs bij ons bedrijf en laat u informeren aar de mogelijkheden voor een balenpers te kopen.