The Alternative
Image default
Bedrijven

Een ledscherm huren voor jouw event of congres

Binnenkort wordt er een event gehouden of misschien wel een congres. Een evenement of een congres vergt veel voorbereiding. Ook een ledscherm huren hoort daar vaak bij. Je kunt complete ledschermen huren met een op- en afbouw, maar ook losse led panelen voor een specifiek formaat scherm. Ook kun je tegenwoordig een mobiel ledscherm huren. Een ledscherm huren biedt voordelen ten opzichte van een projectiescherm. Voor een ledscherm hoeft de ruimte namelijk niet donker te zijn om iets goed te kunnen zien. Het beeld is altijd goed zichtbaar of het nu dag is of nacht. Voor een event of een congres is een ledscherm huren daarom vaak een handige keuze. De zaal hoeft niet verduisterd te worden en iedereen blijft actief. Een ander voordeel is dat een ledscherm in ieder formaat en in een specifieke vorm opgebouwd kan worden. Het huren van een ledscherm is hierdoor zeer flexibel.

 

All-in

Wanneer je kiest om een compleet ledscherm te huren heb je keuze uit meerdere formaten. Bovendien zijn de all-in ledschermen inclusief:

–          Topkwaliteit led panelen.

–          Alle benodigde apparatuur. Zo krijg je er een video processor en bekabeling bij.

–          Het scherm wordt stevig voor je gemonteerd op de gewenste plek.

–          Het ledscherm huren is inclusief de op- en afbouw op locatie.

–          De processor wordt voor je ingesteld en het scherm wordt getest.

 

De formaten die je kunt huren verschillen van 6m2 tot 36m2. Het is maar net hoe groot je dingen wil presenteren en hoeveel mensen er naar je event of congres komen.

 

Huren

Een ledscherm huren kun je gemakkelijk online. Je kunt er een huren bij lichtgeluidhuren.nl. Je kunt zelf kiezen wat voor soort ledscherm je wil en welk formaat. Bovendien kun je zelf kiezen of je gaat voor de all-in optie of juist niet. Heb je een ledscherm op maat nodig? Ook dat is geen probleem. Ledschermen bestaan uit panelen die modulair zijn en daarmee met elkaar te koppelen. Ieder formaat en iedere gewenste vorm kan zo gebouwd worden. Of je nu een event of een congres organiseert, er is altijd een passende oplossing voor jou wanneer een standaard formaat niet voldoet.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/led-scherm-huren/