The Alternative
Image default
Bedrijven

Een mobiele douchecabine: voor een frisse verbouwing

Met een mobiele douchecabine begint u tóch fris aan de dag

Er zijn van die periodes in uw leven dat u zich even moet aanpassen, bijvoorbeeld in uw eigen huis. U heeft een nieuw huis gekocht, waar veel moet gebeuren. U verbouwt of verplaatst zelfs de badkamer. Of u verbouwt zelfs uw hele huis. Een dag zonder douche is geen probleem. Meerdere dagen is echt niet fijn. Een mobiele douchecabine geeft u dat begin van de dag dat u nodig heeft.

Niet twijfelen, maar lekker douchen

We kunnen ons voorstellen dat u twijfelt. Toch even een gedoe, zo’n mobiele douchecabine huren en laten plaatsen. En het kost ook nog een paar euro. Maar na een dag bent u blij met uw beslissing. Heerlijk in eigen omgeving douchen, ’s morgens en ’s avonds na het klussen. Zeker als u met meer personen bent, voelt dat heel comfortabel.

Niet meer bij de buren aanbellen

U kunt vast bij familie douchen, of bij de buren. Prima voor een keer, maar ziet u zichzelf daar al dagen of zelfs weken elke dag aanbellen? Die gastvrijheid is enorm fijn, maar u voelt zich vast ook een beetje bezwaard, en niet helemaal thuis natuurlijk. Met Showerrent regelt u eigenlijk gewoon een tijdelijke badkamer aan huis. Klinkt als luxe en zo voelt het misschien ook. Maar wees eerlijk: lekker schoon zijn is een basisbehoefte.

Niet lekker badderen

Nee, helaas krijgt u geen ligbad geleverd. Maar alleen al het comfort van warme douchestralen op uw lijf doet zoveel goed. En verbouwt u samen met de buren, dan kunt u er allebei gebruik van maken. Samen een douche, en toch allebei uw eigen privacy. Showerrent helpt u uit de nood, en brengt u als buren een tijd om nooit te vergeten. Fijne douchebeurt!

Voor meer info : website bezoeken