The Alternative
Image default
Bedrijven

Een overkapping op maat plaatsen

Als je op zoek bent naar een overkapping op maat dan kun je dit op veel plaatsen laten realiseren. Overkappingen op maat kunnen in meerdere soorten gemaakt worden, helemaal naar je eigen wens. Met een overkapping in je tuin heb je iedere avond een onderdak. Dat is over het algemeen heel fijn, want de warmte blijft nog lang onder de overkapping op maat hangen. Zo kun je lang genieten van het heerlijke zomerweer. Ook in de herfst kun je met lekker weer onder de overkapping zitten. Plaats er een loungeset onder en je kunt genieten.

 

Duurzaam

De meeste overkappingen op maat worden tegenwoordig gemaakt van duurzaam hout. Duurzaam hout is vaak eiken- of douglashout. Je kunt hierbij zelf kiezen welk hout je wil hebben. Na de plaatsing kan er vaak nog een behandeling worden gedaan tegen houtrot. Op deze manier kun je langer van je overkapping genieten.

 

Eiken

Door het eikenhout te gebruiken voor een overkapping op maat krijgt je overkapping een rustieke uitstraling. Bij dit hout wordt het aanbevolen het te behandelen want op deze manier heeft het hout een langere levensduur. Bij een goede behandeling van het hout gaat de overkapping tot wel 25 jaar mee. Onbehandeld hout gaat ook lang mee, maar geen 25 jaar. Op den duur gaat het ook wel wat vergrijzen.

 

Douglas

Het douglashout is een houtsoort die heel sterk en stabiel is. Je herkent deze houtsoort aan de roze-achtige kleur. Dit is de natuurlijke kleur die het hout al heeft. Het douglashout is erg weerbestendig en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor de overkapping op maat. Ook hier is het aan te raden het hout te behandelen, want zo blijft de roze-achtige kleur langer.

 

Aanschaffen

Voor een overkapping op maat zou je eens kunnen kijken bij Kirkels. Zij plaatsen overkappingen door heel het land. Kirkels is een specialist op dit gebied, dus je weet zeker dat u een mooie overkapping krijgt die helemaal aansluit bij je wensen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat/