The Alternative
Image default
Bedrijven

Een salontafel voor in je tuin

Wanneer je vaak in je tuin zit wil je misschien in je tuin ook wel een salon tuintafel. Dit soort tafels staan erg leuk bij je loungeset in de zomer, maar ook in je overdekte tuinkamer. Je tuinkamer, als je die hebt, wil je misschien inrichten als een echte tweede woonkamer. Een woonkamer waar je lekker naar buiten kunt kijken. Een salon tuintafel past dan ook perfect. Je zit binnen, maar je creëert op die manier toch de sfeer van buiten. Een salon tuintafel geeft een moderne en stoere uitstraling doordat deze is gemaakt van hout en staal. Hierbij kunnen verschillende stijlen gehanteerd worden. Zo past een salon tuintafel in een industriële stijl, maar ook wanneer je meer van design of robuust houdt, is deze tafel geschikt.

 

Mogelijkheden

De salon tuintafel biedt eindeloze mogelijkheden. Doordat deze salon tuintafel van hout en staal is kan deze tafel ook binnen in huis gezet worden. Je kunt er dan voor kiezen om er binnen en buiten een neer te zetten. Op die manier trek je een stijl door in het hele huis. Wat ook mogelijk is, is om de salon tuintafel te combineren met een plantenbak. Vaak zijn er bijpassende plantenbakken te krijgen, waardoor je tuin of je tuinkamer een geheel wordt.

 

Industriële look

Hou je echt van de industriële look? Kies dan voor een salon tuintafel hout met een stalen frame. Als je zelf niet goed weet voor welke stijl je wil gaan kun je eens kijken op bijvoorbeeld Pinterest. Je kunt dan leuke ideeën opdoen en verschillende soorten salon tuintafels zien. Een tafel van hout en staal is een iconisch item wanneer deze in de industriële look wordt gebruikt. Het fijne van de combinatie hout en staal is dat het relatief neutrale kleuren zijn. Je kunt de tafel dus ook weer gemakkelijk combineren met andere meubels. Deze tafel past overigens niet alleen bij de industriële look, maar kan met veel meer stijlen worden gecombineerd. Ga creatief om met de verschillende stijlen en je zult zien dat de salon tuintafel ook goed in jouw tuin of tuinkamer past.

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/