The Alternative
Image default
Bedrijven

Dingen die je kunt doen in plaats van een sigaret roken

Ben je uitgekeken op je sigaret of wil je ermee stoppen en wil je een keer wat anders proberen? Er zijn genoeg alternatieven die je een keer kunt proberen.

Waterpijp

Als alternatief voor de gewone sigaret of joint is een waterpijp een goede keuze. De waterpijp komt oorspronkelijk uit Aziatische landen als India en China. Veel mensen kiezen voor deze vorm van tabak om kruidenmengsels roken. Het is een prettige manier om te ontspannen met vrienden en familie of in je eentje uiteraard. De shisha komt voor in veel culturen en wordt steeds populairder door de verschillende smaakjes die je kunt gebruiken.

E-sigaret justfog q16c

Dit is een alternatief voor de standaard sigaret. Als je wilt stoppen met roken, is het een goede manier om te beginnen, al bevat de sigaret nog steeds stofjes die op lange termijn schadelijk kunnen zijn. Ook in e-sigaretten heb je een aantal varianten. Zo heb je de justfog q16c en zijn er sigaretten waarbij je kunt experimenteren met verschillende smaken en kruidenmengseltjes. Producten voor een e-sigaret zijn vaak moeilijker te verkrijgen dan standaard sigaretten of tabak. Wil je een justfog q16c, dan moet je vaak naar een speciaalzaak of eentje bestellen via internet.

Stoppen met roken

Wil je geen alternatief voor de sigaret, maar het liefst gewoon stoppen met roken? Dan kun je het best alle dingen die ermee te maken hebben links laten liggen en in de prullenbak gooien. Helaas is dat niet altijd makkelijk: je lichaam is gewend aan nicotine waardoor je lichaam nog steeds verlangt naar een sigaret. Er zijn een aantal manieren waardoor het stoppen wat makkelijker gaat. Je kunt bijvoorbeeld het aantal sigaretten afbouwen of voor een tijdje overstappen op de justfog q16c. Echter is wetenschappelijk bewezen dat nicotinepleisters en kauwgums de besten manieren zijn om van je sigaret af te komen.

https://wizzits.com/justfog/q16/