The Alternative
Zakelijke dienstverlening

Goed personeelsadvies

Uw werknemer zit al voor een lange tijd ziek thuis, u wilt graag de goede kandidaat vinden voor een bepaalde functie of het team functioneert niet meer zoals het hoort en de ene ruzie naar de andere ontstaat. Herkent u één of meer van deze dingen en wilt u graag hulp bij het doen van de juiste beslissingen? Simpra helpt u hierbij door middel van goed personeelsadvies!

Voor welke zaken Simpra inschakelen?

Simpra kan u op veel gebieden helpen. Kort gezegd kan Simpra met al uw vragen over personeel u advies geven. Zoals u net al heeft kunnen lezen geeft Simpra personeelsadvies over zaken als langdurige ziekte, openstaande vacature, niet functionerend team en ruzie tussen de personeelsleden. Maar er is meer, Simpra kan u ook personeelsadvies geven over zaken als een goed passend salaris vinden voor uw werknemers of u heeft een werknemer en u weet niet wat u met hem aan moet, ontslaan, of niet? Maar heeft u een andere kwestie waarbij u echt deskundig personeelsadvies nodig heeft? Geen probleem, dan ga ik samen met u om de tafel zitten om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Waarom Simpra voor personeelsadvies?

Bij het geven van personeelsadvies staan ontwikkeling, de balans tussen werk en privé en duurzaamheid centraal. Ontwikkeling is voor mij het centraalste begrip bij het geven van personeelsadvies. In mijn visie is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. En dan hebben we nog duurzaamheid. Over een aantal jaar zullen sommige functies niet meer bestaan, misschien is het dan handig om daar nu alvast rekening mee te houden zodat u de goede mensen behoudt voor uw organisatie.

Ik werk erg onafhankelijk, als u mij inhuurt huurt u mij echt in, en niet mijn mening. Mijn ervaring in de psychologie helpt om de juiste gesprekken te voeren en om daardoor het juiste personeelsadvies te geven.

Weet u niet meer hoe u nu verder moet? Neem dan contact met mij op via www.simpra.nl en bel of vul het contactformulier in zodat we een gesprek kunnen plannen en kunnen kijken hoe ik u van dienst kan zijn!  

Voor meer info : website bezoeken