Opslagmarkt.nl opent nieuwe vestiging: Opslagruimte Rotterdam

Thealternative

Per 1 februari opent Opslagmarkt.nl een nieuwe vestiging genaamd: Opslagruimte Rotterdam. De nieuwe vestiging is het gevolg van de toenemende vraag naar betaalbare bewaar- en opslagplaatsen. Opslagmarkt.nl heeft haar nieuwe pand te danken aan haar succesvolle “opslag formule”, waardoor particulieren veel op kunnen slaan tegen een betaalbare prijs. De nieuwe opslagplaats in Rotterdam is het tiende pand van Opslagmarkt.nl BV. Op dit moment heeft Opslagmarkt.nl meerdere magazijnen en pakhuizen staan in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Arnhem.

Opslagruimte Rotterdam, kwaliteit voor uw geld!

Opslagmarkt.nl geeft haar klanten de mogelijkheid om hun inboedel op te slaan tegen een lage prijs. Volgens Opslagmarkt.nl is dit mogelijk doordat zij hun panden kunnen aanschaffen tegen gunstige voorwaarden. Een andere factor is het aantal werknemers binnen Opslagmarkt.nl BV. Doordat Opslagmarkt.nl relatief weinig werknemers heeft en een groot deel van haar processen geautomatiseerd heeft, in vergelijking met andere bedrijven die magazijnen en bewaarplaatsen verhuren, kunnen de magazijnen en opslagplaatsen van Opslagmarkt.nl verhuurd worden tegen de meest gunstige prijzen. Op dit moment ontvangt Opslagmarkt.nl ongeveer 10% van de omzet binnen de markt waar zij actief in zijn. Opslagmarkt.nl verwacht dat haar omzetaandeel de komende jaren sterk zal gaan groeien.

Opslagruimte Rotterdam, meer dan een opslagplaats?

De nieuwe opslagruimte in Rotterdam is uitgerust met liften en rolbanden. Hierdoor hoeven de klanten van Opslagmarkt.nl hun bezittingen niet zelf te verplaatsen, maar wordt dit automatisch voor hen gedaan. Daarnaast is de nieuwe opslagplaats in Rotterdam optimaal beveiligd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Hiervoor wordt de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt. Als laatste is de nieuwe opslagruimte uitgerust met een modern ventilatiesysteem. Hierdoor blijft het pand schoon, aangenaam en is het mogelijk voor de klanten van Opslagmarkt.nl om hun bezittingen voor een langere periode op te slaan. Door middel van deze voorzieningen hoopt het management van Opslagmarkt.nl een goede concurrentiepositie in te nemen en de opslagmarkt in Rotterdam snel te veroveren.

Per 1 februari is het mogelijk voor particulieren om hun eigendommen te bewaren in Opslagruimte Rotterdam. Meer informatie over de opslagplaatsen en magazijnen van Opslagmarkt.nl kan gevonden worden op de website van Opslagmarkt.nl.

Voor meer info : website bezoeken