The Alternative
Dienstverlening

Mijn positieve ondervindingen met een ooglidcorrectie

Afgelopen november heb ik een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl ondergaan, ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik dit gedaan. Mijn ogen staan een stuk helderder en van de behandeling zelf of de hechtingen is nauwelijks meer iets te zien. Voor aanvang kreeg ik met regelmaat commentaar op dat mijn ogen steeds verder wegzakte onder mijn oogleden, ik leek wel een Aziaat zoals vrienden tegen mij zeiden, een klein beetje als grap natuurlijk. Uiteindelijk heb ik na dit een maand of twee aan te horen toch actie ondernomen, ik ben naar mijn huisarts gegaan en heb het probleem voorgelegd, ik vertelde dat het steeds erger werd en dat ik er mee zat. Het advies van de huisarts was dat ik een ooglidcorrectie moest ondergaan bij Ooglift, ik kreeg een visitekaartje mee van hen en nam diezelfde middag nog contact op.

De dag; ooglidcorrectie bij Ooglift

Een week na mijn telefoontje was het al zover, ik kon terecht bij Ooglift voor mijn ooglidcorrectie, ik was blij dat het zo snel kon gebeuren, want ik was er best zenuwachtig voor. Toen de dag eindelijk daar was begon het steeds een beetje meer te kriebelen, ondanks dat ik niets negatiefs gehoord heb over ooglidcorrecties of een oogbehandeling heb ik toch een kleine vrees voor operaties in het algemeen. De medewerker van Ooglift stelde mij al vrij snel gerust, er werd mij verteld dat slechts de prik een beetje gevoelig kan zijn en dat voor de rest niets voelbaar zou worden. Achteraf bleek dit te kloppen, tijdens de ooglidcorrectie voelde ik helemaal niets, de verdoving werkte zoals het hoort en hierom lag ik ontspannen in de stoel en vertrouwde op mijn behandelaar. Ik liep de deur uit zonder pijn en toen was het afwachten tot de wonden geheeld waren.

Het resultaat van de ooglidcorrectie

Een kleine week na de ooglidcorrectie moest ik weer terugkomen bij Ooglift om de hechtingen te laten verwijderen. Dit verliep heel erg soepel en tevens sneller dan ik had verwacht, ik kreeg een spiegel voor me om het effect van de ooglidcorrectie te bekijken, ik was hier blij om verrast, er was bijna geen litteken of schrammetje te zien en ik keek weer helder uit mijn ogen.

Voor meer info : website bezoeken