The Alternative
Image default
Bedrijven

Handige timer

De time tracker is een kleine timer en erg handig voor individueel gebruik. Het kan gebruikt worden door kinderen, volwassenen en bedrijven. Bedrijven gebruiken het voornamelijk voor de gewerkte uren bij te houden die je hebt besteed aan een project. Het bijhouden van gewerkte uren wordt in het Engels ‘time tracking’ genoemd. Nu zijn er verschillende apps die bedrijven kunnen gebruiken voor het timen van de gewerkte uren. Een voorbeeld van zo’n app is Keeping.

 

Administratie

Het is heel erg belangrijk als bedrijf om de administratie bij te houden. Er zijn hiervoor drie redenen. Als je nu alles bijhoudt, hoef je dat later niet meer te doen als het weer de tijd wordt om de aangifte inkomstenbelasting te doen. Het zal je als bedrijf ontzettend veel tijd bespan als je wekelijks de administratie bijhoudt.

 

De administratie is ook de basis van je bedrijf. Het zorgt namelijk voor een goede bedrijfsvoering en het gewenste inzicht in je kosten, omzet en winst. Zonder goede administratie is uw onderneming financieel stuurloos. Nu zijn er tegenwoordig ook belastingcontroles. Als er controle op je werk komt, is het noodzakelijk dat je de volledige administratie kan laten zien. Als je dit op dat moment niet kunt, kan je als bedrijf een hele grote boete krijgen of kan zelfs uw hele administratie door de Belastingdienst verworpen worden.

 

Verschillende soorten trackers

Zelfs kan je tegenwoordig je slaap tracken. Slaap is namelijk heel erg belangrijk voor je gezondheid. Het is even gezond als eten en bewegen. De meeste sleep trackers kun je in de vorm van een app downloaden op je telefoon. Het is ook mogelijk om een activity tracker te kopen. Dit is een sporthorloge wat je om je pols doet, waardoor je slaap bijgehouden wordt. Al met al heeft het tracken van tijd veel verschillende voordelen in het leven!

https://keeping.nl/time-tracker