Hang en sluitwerk openen met lockpick tools

Bewoon je een boerderij, een landhuis of een oud pand langs de grachten, dan zal jouw woning een oude uitstraling hebben. Dit wil je graag zo houden, het is een meerwaarde voor je woning. Het is echter van belang dat jouw woning goed beveiligd wordt tegen inbraak.

Er wordt vaak van de gedachte uitgegaan dat in een oude woning wellicht antiek te vinden is. Degelijk en gecertificeerd hang- en sluitwerk zijn dus geen overbodige luxe, maar zeer noodzakelijk om minder goed willenden buiten de deur te houden.

 

Je zorgt dus voor goed hang- en sluitwerk. Het oorspronkelijke hang- en sluitwerk voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en is kwetsbaar voor technieken zoals kerntrekken. Ga op zoek naar oud lijkend hang- en sluitwerk dat op een ambachtelijke manier wordt gemaakt: oud met de veiligheidseisen van nu!

Je huis behoudt de oude stijl look door antiek hang- en sluitwerk te gebruiken bij vervanging. Dit is peperduur en niet altijd verkrijgbaar voor jouw specifieke ramen en deuren. Ga op zoek op het internet en vindt de websites die jou verder helpen op je zoektocht. Er zijn bedrijven die moderne producten een antieke uitstraling geven.

 

Welke materialen worden er gebruikt voor antiek hang- en sluitwerk?

Je oude huis is toe aan een renovatie. Denk dan ook meteen aan het vervangen van alle hang- en sluitwerk. Houd wel je huis in de oude stijl. Koop geen moderne producten, dat komt het aanzicht van het huis niet ten goede.

Ga ervoor om modern hang- en sluitwerk te vinden in een antieke jas. Wanneer je ander raambeslag gaat kiezen, houd er dan rekening mee dat het goed inbraakwerend is voor moderne technieken. 

Voor meer info : website bezoeken