The Alternative
Image default
Bedrijven

Hebbedingetjes die je badkamer verbeteren!

Een badkamer is een belangrijke plek in elk huis of appartement. We spenderen er redelijk veel tijd in, of dat nu is om te douchen of onze tanden te poetsen. Het is dus een goed idee om van je bandkamer een fijne plek te maken en geen bron van frustratie. Er zijn een aantal kleine gadgets dat je kan kopen om je badkamer te optimaliseren en je leven zo te verbeteren. We zetten er hier een aantal voor jou neer, zoals een rubberen drempelhulp of een zeephouder.

Rubberen drempelhulp

In sommige badkamers is het zo dat het water loopt vanuit de douche naar de rest van de ruimte. In sommige gevallen kan dit vervelend zijn, bijvoorbeeld wanneer je een aantal matten of handdoeken hebt, maar af en toe kan dit problematische gevolgen hebben, zeker wanneer er elektriciteit meespeelt. Een rubberen drempelhulp is dan een goede optie, aangezien je zo het water tegenhoudt.

 

Zeephouder.

Steeds meer mensen willen ecologisch leven. Een van de manieren om dit te doen, is door de traditionele plastieken zeepflessen in te ruilen voor een stuk zeep. Deze bevat immers minder plastiek en gaat langer mee, wat goed is voor het milieu. Een stuk zeep heeft echter wel nadelen, aangezien het heel glibberig is en residu kan achterlaten. Gelukkig kan dit worden verholpen door een zeephouder of een zeeprasp aan te schaffen, die je zeep op zijn plaats houden! De zeeprasp raspt zelfs droge zeep, zodat je de zeep zelf niet moet aanraken!

 

Planten met een doel!

Als je wat kleur wil brengen in je badkamer, kan je opteren voor planten. Hoewel je bijna alle soort planten wel een plakje kan geven in deze ruimte, is het nog extra leuk als je een plant kan kiezen die ook een andere functie heeft. Een goed voorbeeld hiervan is de aloë vera, die naast haar schoonheid, ook zeer goed is voor je huid en haar!

https://drempelhulp.com/