The Alternative
Image default
Gezondheid

Herstel je leven met behulp van een psycholoog in Breda

Voel je je vermoeid en zit je niet lekker in je vel, dan heb je vaak geen zin om helemaal naar een psycholoog in Breda te gaan. Ook een therapie volgen zie je vaak niet zitten. Enige wat nodig is, is dat je snel wordt geholpen en dat je snel weer beter wordt. Kom je er zelf niet uit, dan kan het helpen om met een vertrouwd persoon te praten. Een psycholoog in Breda inschakelen is het beste wat je kunt doen. Psychologiepraktijk Floor helpt je met al jouw psychologische problemen door het toepassen van verschillende soorten psychotherapie. Met behulp van deze psycholoog in Breda voel je je snel weer beter en kan je het dagelijks leven weer aan.

In drie stappen psychologisch hulp krijgen

Het herstel traject van Psychologiepraktijk Floor bestaat uit drie simpele stappen. Er wordt bij deze stappen altijd dezelfde werkwijze gehanteerd. Je meld je aan, je doet een intakegesprek en je begint met de behandeling. Bij het gesprek krijg je te horen wat voor soorten therapieën deze psycholoog te bieden heeft. Is het zo dat de psychische problemen makkelijk kunnen worden verholpen met een korte therapie, dan start het behandelgesprek. De duur van de behandeling duurt zo kort of zo lang mogelijk. Het beste is rekening te houden met 4 tot 12 gesprekken.

Hoe zit het met de weg naar je herstel bij deze psycholoog?

Is het zo dat je psychologische hulp nodig hebt, dan moet je bij deze psycholoog in Breda je eerst aanmelden. Je kunt deze specialisten contacten via de website of telefoneren. Zo word je zo snel mogelijk geholpen en wordt er een intakegesprek ingepland. Bij het gesprek worden je klachten en oorzaken besproken. Daarnaast wordt gelijk het persoonlijk behandeltraject besproken en hoelang de behandeling moet gaan duren. Bij deze psycholoog in Breda worden er de nieuwste vormen van gedragstherapie gebruikt. Denk aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie en andere nieuwe vormen van psychotherapie. Tijdens de behandeling wordt er gekeken of de therapie nog steeds goed bij je past en of je op de goede weg bent.