Het gemak van Shiftbase

Thealternative

Shiftbase is een modern personeelsplanning programma inclusief app. De mobiele app is te downloaden op zowel iPhone (middels de App Store) als Android toestel (via Google Play). Met de app hebben leidinggevenden én werknemers altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens. Personeelsleden houden hun uren bij door handmatig begin- en eindtijden in te vullen of door te klokken. Via de app vragen ze verlof aan en kunnen ze aankomende diensten bekijken. De planner kan via tablet / smartphone snel een roosterwijziging doorvoeren, vakantieverzoeken honoreren en nieuwsberichten versturen.

Shiftbase is ontwikkeld door DifferentLab B.V. De web service bestaat sinds 2011 en wordt nog steeds aangepast, verfijnd en geüpdatet. Jurrien Strobel en Kars Frijters zijn de creatieve breinen achter deze multi-inzetbare, gebruiksvriendelijke software. Oorspronkelijk lag de focus volledig op het maken van roosters. De volgende functionaliteiten zijn er later bijgekomen: urenregistratie personeel, vakantieplanning, speciale verloven en personeelsbeheer. Shiftbase wordt in allerlei branches gebruikt. Van recreatie en productie tot transport en van horeca tot facilitaire dienstverlening en beveiliging. In de zorg blijkt Shiftbase een uitkomst. Instanties als Meditrans, Uw Zorgbemiddelaar, ZorgHuis Nederland en B&B Healthcare werken er met volle tevredenheid mee. Dit geldt ook voor Retail. Praxis, Pronto Wonen, Superdry en Roka zijn voorbeelden van winkels die vertrouwen op Shiftbase. Het pakket is niet alleen in Nederland populair. Over de grenzen van ons land heen wordt het ook toegepast. Door zoveel werkzaamheden in één pakket te combineren, wordt veel tijd bespaart. Een opleiding / cursus om in Shiftbase te werken is niet nodig. Ervaring leert dat het programma voor zich spreekt; het is eenvoudig en intuïtief te gebruiken.

Zou jij Shiftbase willen uitproberen? Dat kan 2 weken gratis en vrijblijvend. Via de website kun je het proefpakket aanvragen. Er zijn geen aansluitkosten. De helpdesk staat 14 dagen volledig tot je beschikking. Na de try-out kun je je kosteloos afmelden. Of een definitief pakket aanvragen natuurlijk! Voor meer info bel of mail je met +31 (0) 23 711 40 54, info@shiftbase.com.

https://www.shiftbase.com/nl