The Alternative
Onderwijs

Cursus Duits voor professionals

Heeft u een functie waarbij u regelmatig contact heeft met Duits sprekende collega’s of klanten? Dan wilt u zich graag goed verstaanbaar kunnen maken, of dit nu mondeling is aan de telefoon of tijdens een vergadering, of schriftelijk in een brief of e-mail. Om de gewenste taalkennis op te doen, kunt u een cursus Duits volgen die gericht is op uw vakgebied en functie. Deze vindt u bij The Square Mile, een taalinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende talen, gericht op diverse branches.

Wat u kunt verwachten van The Square Mile

Wanneer u kiest voor een taaltraining van The Square Mile, kunt u rekenen op een training op maat. Is het voor u vooral belangrijk om foutloos een zakelijke brief op te kunnen stellen in een vreemde taal? Dan zal uw training voornamelijk gericht zijn op de vaardigheden die u hiervoor nodig heeft. Bent u juist veel in gesprek, dan wordt er vooral aandacht besteed aan de juiste uitspraak. Voorafgaand aan de cursus horen we dan ook graag wat uw leerdoelen en wensen zijn. Op basis hiervan stellen we een effectieve training samen.

Zakelijk Engels online volgen

U heeft bij The Square Mile een keuze uit verschillende trainingsvormen. Zo geven we groepstrainingen en individuele trainingen, bij u op de werkvloer of op een trainingslocatie. Maar onze trainingen zijn ook volledig online te volgen. Een online training bij ons betekent dat u een vaste trainer krijgt, waarmee u contact heeft via een video conferencing app zoals Webex of Teams. De momenten dat u de online lessen volgt, spreekt u af met uw trainer. Op die manier kunt u de lessen volgen waar en wanneer het u uitkomt. Denkt u erover om een cursus zakelijk Engels te volgen, of heeft u juist kennis nodig van een andere taal? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.