The Alternative
Bedrijven

Hoe kunt u het beste zelf uw huis verkopen

Zelf uw huis verkopen

Wilt u zelf uw huis verkopen zonder hierbij een makelaar in te schakelen? Tegenwoordig is dit vrij eenvoudig om te doen. Dankzij de technologie van tegenwoordig kunt u uw woning snel promoten bij een groot publiek. Door middel van deze manier van verkopen bent u niet afhankelijk van een makelaar en kunt u in eigen tempo uw woning verkopen. Echter bent u wel veel tijd kwijt aan het verkopen van uw woning, omdat u echt alles zelf moet regelen. Wanneer u uw woning verkoopt aan de Nationale Vastgoedportefeuille, hoeft u zelf niks meer te regelen en is uw woning direct verkocht.

 

Tips om zelf uw huis te verkopen

Wanneer u zelf uw huis wilt gaan verkopen is het belangrijk dat u op een aantal dingen let. Zo is het van belang dat de woning zo leeg mogelijk is, achterstallig onderhoud opgelost wordt, het huis schoongemaakt wordt, de tuin onderhouden wordt, een psychologische verkoopprijs kiest, de woning gezellig inricht en zorgt voor een aangename geur in de woning.

 

Waarom kiezen voor een directe verkoop

Wanneer u het overeweegt om uw woning aan ons te verkopen, bieden wij u een aantal voordelen.

  • Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten. Je hoeft bij ons geen opstartkosten te betalen en ook courtage van de makelaar en notariskosten nemen wij voor rekening.
  • U zit niet vast aan een langdurig verkooptraject. U hebt directe zekerheid, wij brengen een bod uit zonder financieringsvoorbehoud.
  • U bent verzekerd van een marktconform bod, die u al binnen enkele uren ontvangt
  • U heeft geen last van verkoopstress en verkooprisico’s
  • U kunt uw inboedel achterlaten die u niet wenst mee te nemen naar de nieuwe woning.

 

 

 

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/zelf-huis-verkopen/