The Alternative
Image default
Entertainment

Hoe werkt de Iqos?

Er zijn op de markt tegenwoordig veel alternatieven te vinden voor roken. Met het klassieke roken komen er veel schadelijke stoffen vrij. Denk hierbij aan teer aan koolmonoxide. Door gebruik te maken van Iqos Heets, voorkom je dat je deze stoffen binnenkrijgt. Iqos Heets is namelijk een beter alternatief voor het klassieke tabaksroken. De kruiden worden namelijk verwarmd en niet verbrand, waardoor de schadelijke stoffen niet vrijkomen. Iqos Heets zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. 

Wat zijn Iqos Heets?

De Iqos Heets is dus een goed alternatief voor het traditionele roken. De Heets zijn een soort tabaksticks, waarbij de tabak en eventuele smaken in een papiertje met filter zijn gerold. De Heets lijken daarmee op sigaretten, maar je kan ze niet zomaar roken. De Iqos Heets plaats je namelijk in een speciaal apparaatje dat de tabak verwarmd. Door dit verwarmingsproces  komt er een soort gas vrij dat je vervolgens kunt inhaleren. Er vindt dus geen verbranding plaats waardoor je ook niet bang hoeft te zijn voor het inhaleren van teer en koolmonoxide. Het is dus een slimme investering als je graag wilt stoppen met roken maar en je nicotine gebruikt wilt beperken. De Iqos Heets zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor eer vast een smaak bij zit die bij je past. Heets Iqos is zeker de moeite waard om aan te schaffen als je iets aan je gezondheid wilt gaan doen.

Hoe werkt de Iqos Heets?

De Iqos Heets werkt dus op basis van verwarming van tabak. Door de tabaksticks in het Iqos apparaat te stoppen wordt de tabak verwarmd. Door de warmte komt de nicotine in de tabak vrij samen met de eventueel toegevoegde smaken. Hierdoor kan je wel de fijne structuren inhaleren, maar niet de schadelijke stoffen. De stoffen teer en koolmonoxide komen namelijk alleen vrij bij verbranding en daar is bij het verwarmen met Heets geen sprake van. Iqos Heets kopen is dan ook een manier om te stoppen met roken om langzaam van je gewoonte en verslaving af te komen.  Door de verwarmde tabaksticks komt de beleving nog steeds overeen met het traditionele roken, waardoor het wat makkelijker wordt om over te stappen. Het is dus mogelijk om echt een gezondere levensstijl na te streven. De duur van een Iqos Heets is namelijk net zo lang als het roken van een klassieke sigaret. 

Ben je dus op zoek naar een beter alternatief voor het klassieke roken? Kijk dan zeker eens naar de Heets Iqos sticks. Deze tabaksticks worden verwarmd in een speciaal apparaatje, waardoor wel de nicotinedampen en smaakstoffen vrijkomen, maar niet de schadelijke stoffen die roken ongezond maken. De beleving komt hierdoor erg dicht bij het klassieke roken te liggen, waardoor het eenvoudig is om over te stappen van sigaretten naar Iqos Heets sticks. Op deze manier kan je eenvoudig een gezondere levensstijl nastreven of kan het een opstap zijn om helemaal te stoppen met roken. Doordat de Heets in diverse soorten en smaken verkrijgbaar zijn is er voor iedereen een geschikte smaaksensatie te vinden.