The Alternative
Zakelijke dienstverlening

Hoe werkt een privé detective

Hoe werkt een privé detective? Een detective gaat vooral zo anoniem mogelijk op onderzoek uit om informatie te verzamelen. Tegenwoordig zijn er in Nederland verschillende bedrijven die dit doen. Alleen slechts een handje vol detectives zijn erkend door justitie. Dit betekend dat de informatie die ze verzamelen ook echt in de rechtbank gebruikt kan worden. De kosten van zo’n onderzoek kan meestal op de schuldige verhaald worden. Voor de rest werkt een privé detective vooral op basis van vertrouwen. De detective gaat aan de slag met belangrijke informatie om nog meer informatie te winnen. Bijvoorbeeld over overspel, het breken van een concurrentiebeding of fraude. Het maakt niet uit wat u precies te weten wil komen wij zoeken het voor u uit. Op basis van duidelijke afspraken gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen met een onderzoek.

Concurrentiebeding uitzoeken en bewijzen

Uw werknemer heeft mogelijk het concurrentiebeding geschaad. Uw werknemer is namelijk weggegaan maar blijft een maand later bij de concurrent aan de slag gegaan te zijn. Misschien nog erger is dat hij klanten heeft meegenomen of geheimen van uw bedrijf doorverteld. Ondanks dat er een concurrentiebeding in het contract staat moet u met bewijzen komen. U mag niet zomaar een boete opleggen of sancties aan uw ex-personeelslid. Een privé detective kan u helpen om bewijzen te verzamelen. Met deze bewijzen kan u uitzoeken of iemand schuldig is of niet. Daarnaast heeft u bewijzen voor een rechtszaak dat het concurrentiebeding inderdaad geschonden is. U kan de kosten van het onderzoek naast de boete verhalen op uw ex-werknemer. Zorg dus voor bewijzen met een concurrentiebeding onderzoek.

Verhaalsonderzoek bij belangrijke beslissingen

Bij de aankoop van een pand of nieuwe medewerkers is een verhaalsonderzoek belangrijk. U kan hiermee de historie van een persoon of pand achterhalen. Bijvoorbeeld of iemand een strafblad heeft of de behaalde diploma’s en werkervaring. Zelfs een identiteit van een persoon kan in theorie een leugen zijn. Met een verhaalsonderzoek kunnen we dit soort informatie achterhalen. We kunnen uitzoeken wie u echt voor u heeft zitten. Dit kan belangrijk zijn als u iemand een belangrijke functie gaat geven. Wij helpen dan ook graag met een gedegen onderzoek naar de identiteit van een nieuwe werknemer of de historie van een pand. Aarzel vooral niet om eens contact op te nemen met een privé detective. We kunnen veel meer voor elkaar betekenen, dan u vooraf in gedachten had. Met een verhaalsonderzoek kan u de informatie achterhalen die u nodig heeft voor een toekomstige medewerker. Wij zorgen ervoor dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft. Aarzel niet en bel ons direct voor een verhaalonderzoek.

Voor meer info : website bezoeken