The Alternative
Image default
Bedrijven

Ideeën om een extra zakcentje te verdienen

Als tiener of student ben je soms op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door af en toe wat bij te klussen. Er zijn in veel huizen of tuinen immers taakjes die altijd wel worden uitgesteld omdat mensen er te weinig tijd voor hebben. Een goede bijbaan zou dan inderdaad zijn om je bezig te houden met deze taakjes. We zetten hier een aantal van de beste baantjes op een rijtje.

1. Maai gras

Een van de traditionele en misschien ondertussen zelf cliché baantjes om te doen, is gras maaien. Dit is een eenvoudig klusje voor iedereen die een grasmaaier mag gebruiken. Je moet wel een beetje oog hebben voor detail, aangezien je geen chaos wil achterlaten. Probeer dus in rechte lijnen te maaien!

2. Kleiner reparaties

Een andere optie is om kleine reparaties uit te voeren. Voor sommige reparaties, zoals een rolluik reparatie, moet je rekenen op een professionele hersteller, omdat een rolluik reparatie vaak een moeilijkere opdracht is. Er zijn echter andere reparaties die je wel kan doen als je voldoende geduld hebt. Een kastje repareren door een aantal schroeven bij te draaien, een lekkende kraan oplappen of een muur schilderen zijn klusjes waarmee je gemakkelijk een aantal extra centjes kan verdienen.

3. Schoonmaken.

Heel vaak zijn mensen op zoek naar iemand die kan helpen bij het schoonmaken van hun huis of dat van een familielid. Vaak hebben bijvoorbeeld oudere mensen niet meer de kracht of flexibiliteit om een lange tijd met schoonmaken bezig te zijn. Ze hebben dan help nodig bij het stofzuigen of het wassen van hun ramen. Dit kan je als student dus heel gemakkelijk doen. Zo verdien je een beetje geld en help je nog een mensen in je omgeving!

 

https://lavarecleaningservice.nl/rolluik-reparatie/