The Alternative
Hobby en vrije tijd

Relatieplanet

 

Als je ingeschreven staat bij Relatieplanet dan is de kans groot dat je snel een leuke date hebt gevonden. Dit komt omdat er enorm veel vrijgezellen op deze website ingeschreven staan. Het is ook de grootste datingsite van ons land en dit is niet voor niets. Het is een website die zeer gebruiksvriendelijk is en waar je op een zeer eenvoudige wijze op zoek kunt gaan naar leuke mensen om mee op date te gaan. Je kunt uiteraard zoeken naar mensen die bij je in de buurt wonen maar het is ook mogelijk om mensen te zoeken die wat verder weg wonen maar toch aan je eisen voldoen.

Het ingeschreven staan bij Relatieplanet daar zal je zeker tevreden over zijn. De website die biedt je eigenlijk alles waar je naar op zoek bent. Wat wel belangrijk is dat is dat je goed je eigen profiel invult. We willen je aanraden om duidelijke foto’s te plaatsen en plaats meer dan maar één foto. Wanneer je dit doet dan zullen de andere leden je profiel aanklikken om je foto’s te zien. Je profiel komt dan vaker onder de aandacht en dit maakt de kans dan weer groter dat je sneller een leuke date vindt.

Gebruik maken van de app

Veel datingsites die hebben een app. Waar je aan kunt zien dat Relatieplanet een bijzondere datingsite is dat is dat deze datingsite geen app heeft. Die was er wel maar die is uit de mobiele winkels teruggehaald. Wat de mensen van deze website hebben gedaan die hebben ervoor gezorgd dat de mobiele website enorm verbeterd is. Dit betekent dan dat je helemaal geen app meer nodig hebt.

Je surft gewoon op je mobiel naar de website van Relatieplanet en je zal dan zien dat het zeer makkelijk is om dan verder te gaan waar je op de computer gebleven was. Het voordeel is dan dat je de app nooit meer hoeft te downloaden en dat het ook op iedere smartphone en tablet werkt. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat die verouderd is en de app niet kan gebruiken. Dit geeft wel aan hoe goed de makers van de website meedenken met de leden.

 

Voor meer info : website bezoeken