The Alternative
Image default
Bedrijven

Irritaties over de klantenservice

Veel mensen ergeren zich als ze moeten bellen met de klantenservice. Ze hebben geen tijd of zin in de uitgebreide keuzemenu’s die ze horen als ze de klantenservice bellen. De menu’s zijn vaak niet goed afgestemd op de behoeften van klanten en sluiten vaak niet aan op de problemen waarmee en klant geholpen wenst te worden. Door de keuzemenu’s goed in te richten en aan te laten sluiten bij de wensen en behoeftes van de klanten, krijgen klanten sneller de juiste persoon aan de telefoon. Als mensen eindelijk het keuzemenu hebben doorlopen moeten ze vaak nog wachten op hun beurt en krijgen ze zo’n irritant deuntje te horen. Mensen willen iemand aan de lijn krijgen die verstand van zaken heeft. Als je als medewerker van de klantenservice aan het werk bent, moet je mensen niet te snel in de wacht zetten, maar ze meenemen in het proces als er iets uitgezocht moet worden. Klanten tonen dan meer begrip, omdat ze weten waar de medewerker mee bezig is. Klanten worden ook moe als ze alsmaar worden doorverbonden en uiteindelijk niemand hun vraag kan beantwoorden. Als een bedrijf uiteindelijk voorstelt om te bellen, zodra ze het hebben uitgezocht gebeurd hert vaak niet. Mensen zijn al vaak geïrriteerd als ze de klantenservice bellen ze willen zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen worden door een medewerker die met hun meedenkt.

Goede klantenservice

De ohra klantenservice wil bijvoorbeeld niet dat ze ontevreden klanten hebben. Tevreden klanten zijn immers ook vaak terugkerende klanten. Zo is het makkelijker om producten of diensten te verkopen aan een bestaande klant, omdat er al een vertrouwensband is en een beeld van betrouwbaarheid is ontstaan. De manier waarop ohra klantenservice contact heeft met mensen zegt veel hoe het bedrijf met zijn klanten omgaat en geeft een indruk over het bedrijf als geheel. De klantbeoordelingen over ohra klantenservice hebben een grote invloed op de reputatie van het bedrijf.

Contact met de klant

Persoonlijk contact met klanten wordt steeds belangrijker. Dit kan door te communiceren via WhatsApp of Messenger. Je ziet ook steeds vaker chatbots, artifical intelligence, machine learning en het omnichal klantcontact.

https://www.klantenservice.tips/telefoon-klantenservice/verzekeringen/ohra/