The Alternative
Gezondheid

Je uitstraling veranderen? Denk aan deze oliën!

Wanneer we het hebben over het veranderen van ons uiterlijk denken we over het algemeen aan nieuwe kleren, een nieuw kapsel of bijvoorbeeld nieuwe sieraden. Dit zijn echter tijdelijke veranderingen en geen permanente veranderingen aan het uiterlijk. Als je je uitstraling écht wilt veranderen zul je op zoek moeten gaan naar een permanente verandering. Een mooi en reëel voorbeeld van een permanente verandering aan het uiterlijk is de verbetering van de kwaliteit van de huid. Een kwaliteitverbetering van de huid zal je uitstraling iedere dag weer een enorme boost geven. Omdat dit zo van zo’n grote impact kan zijn op jouw uiterlijk en zelfvertrouwen vertellen we je in deze blog meer over de verschillende oliën die de uitstraling van jouw huid kunnen veranderen!

Arganolie

Wanneer je ontevreden bent over de kwaliteit van jouw huid, dan kunnen we het gebruik van arganolie zeker aanraden. Op het gebied van huidverzorging lijkt deze olie namelijk op een wondermiddel. De arganolie kan gebruikt worden om de huid te hydrateren, maar kan ook gebruikt worden om littekens/striaes te verminderen en heeft daarnaast een acne-remmende werking. De olie is dus geschikt voor zoveel verschillende situaties dat we iedereen kunnen aanraden om een potje arganolie in huis te hebben. Daarnaast kan de olie ook gebruikt worden als je ‘gewoon’ tevreden bent over de kwaliteit van je huid. De arganolie zal de huid namelijk een nog meer levendige uitstraling geven doordat deze olie de huid een mooie gloed meegeeft!

Rozenbottel olie

De rozenbottel olie is een andere vorm van olie die net als de arganolie eigenlijk in geen enkel huishouden mag ontbreken. Er zit zeker overlap in de functionaliteiten van de beide oliën, maar er zitten ook wezenlijke verschillen in. De rozenbottel olie hydrateert uiteraard ook en helpt daarnaast ook in de vermindering van littekens/striaes. De rozenbottel olie heeft daarnaast ook nog een verminderende werking op hyperpigmentatie en beschermd je ook nog eens tegen de zon. Dit komt door de retinoïden die in de olie zitten. Deze staan bekend om de bescherming en verjonging van de huid!