The Alternative
Image default
Bedrijven

Kanten trouwjurk voor een geraffineerde bruidslook

Nieuwe of vintage kanten trouwjurk van My Vintage Boudoir

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk is niet altijd eenvoudig. Bij My Vintage Boudoir is dat anders. Hier is het mogelijk om op afspraak langs te komen met een groepje dierbaren en in alle rust de mooiste jurken te passen. Gaat u voor een elegante, tijdloze jurk met een romantisch uitstraling? Bekijk dan bij My Vintage Boudoir in Dordrecht de mooiste kanten trouwjurken. In deze bruidsboetiek vindt u nieuwe en vintage kwaliteitsjurken van bekende merken.

Een trouwjurk van kant in uw favoriete stijl

Het voordeel van kant is dat dit materiaal op verschillende manieren kan worden toegepast. My Vintage Boudoir heeft jurken die volledig van kant zijn gemaakt, maar ook modellen met een kanten bovenlijfje of mouwen of applicaties van kant. U heeft de keuze uit verschillende pasvormen en stijlen, van Bohemian tot Gatsby Chic en van een ball gown tot een fish tail. Ook op het gebied van bewerkingen en stoffen is veel variatie mogelijk. De coupeuses en stylisten van My Vintage Boudoir luisteren goed naar uw wensen, zijn creatief en maken uw kanten trouwjurk voor u op maat.

In een fijne sfeer trouwjurken Rotterdam passen

Zoveel bruiden zoveel bruidsoutfits. Woont u in Rotterdam en zoekt u een trouwjurk die voor u gemaakt lijkt te zijn? Ook voor trouwjurken Rotterdam kunt u bij My Vintage Boudoir terecht. Kom met uw gezelschap gezellig naar deze knusse bruidsmodezaak in Dordrecht. U wordt verwend met koffie, cappuccino of iets anders en vervolgens bespreekt u uw wensen, waarbij de medewerkers goed met u meedenken. Het is hun missie om samen met u een adembenemende jurk te vinden, waarin u zich superaantrekkelijk voelt op de mooiste dag van uw leven.

Als u vooraf uw budget aangeeft, dan hoeft u zich bij het passen niet af te laten leiden door de prijzen. Ontdek bij My Vintage Boudoir de kanten trouwjurk of jumpsuit die helemaal bij u past. Met lingerie en bruidsschoenen erbij creëert u het plaatje dat u voor ogen had!

Voor meer info : website bezoeken