The Alternative
Image default
Dienstverlening

Leiderschap moet voortdurend in ontwikkeling zijn

Leidinggeven aan een groep mensen is geen simpele taak. Of je nu leiding geeft aan een klein team van vijf mensen of bovenaan een organisatie van honderd man staat; in beide gevallen moet leiderschap voortdurend in ontwikkeling zijn. Het is van essentieel belang dat je je bewust bent van jouw manier van leidinggeven – en dat je weet wat jouw pluspunten zijn en waar je valkuilen liggen. Alleen dan kun je jouw leiderschap in ontwikkeling brengen, en word je een steeds betere leider voor jouw team. Maar hoe word je je bewust van jouw gedrag? Het antwoord op deze vraag heeft het bedrijf Sfeer van Invloed 360° voor jou!

Neem een leiderschapstest af

Sfeer van Invloed 360° heeft een leiderschapstest ontwikkeld, waarmee je kunt inzien wat voor leidinggevende je bent. Door deze test af te nemen leer je jezelf beter kennen en kom je erachter waar jij in uitblinkt, maar ook waar je nog aan kunt werken. Het is een eerste stap die je moet zetten wanneer je jouw leiderschap in ontwikkeling wilt brengen. Nadat je deze test hebt gedaan, kun je ook nog gebruikmaken van andere handige tools die dit bedrijf heeft ontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tools voor het in kaart brengen van ieders talent en tools voor het vergroten van invloed.

Ook handig voor sollicitaties

De leiderschapstest van dit bedrijf is ook handig voor sollicitaties. Wanneer er een vacature openstaat binnen jouw bedrijf voor een leidinggevende functie, kun je er via deze test achter komen wat voor personen gesolliciteerd hebben. Door te kijken naar de leiderschapsstijl die het best bij het team past, kun je geschikte kandidaten selecteren. Dit maakt het uitkiezen van een goede leider een stuk eenvoudiger. Wanneer je interesse hebt in de tools van dit bedrijf, kun je het best een bezoek brengen aan hun website. Daarop lees je veel meer over de tools en kom je erachter of het iets voor jou is!

https://sphereofinfluence360.com/nl/