The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

Philips Sonicare; dé elektrische tandenborstels van het moment

Besloot u om voortaan je klassieke tandenborstel te vervangen door een meer gesofisticeerde elektrische borstel? Dan moet u zeker kennismaken met de Sonicare elektrische tandenborstels van Philips. Dit soort elektrische tandenborstel wordt is opvallend populair, ook bij ons. Daar zijn meerdere redenen voor. Deze elektrische tandenborstel reinigt grondig uw tanden en uw tandvlees grondig en makkelijk. Dankzij zijn sonische technologie verwijdert hij veel tandplak. Dat verbetert de gezondheid van uw tandvlees en vermindert pijnlijke tandvleesproblemen. De Philips Sonicare tandenborstel beschikt over vele handige functies. Die maken het tanden poetsen nog aangenamer en efficiënter.

De sonische technologie van Philips

De Philips Sonicare elektrische tandenborstels maken gebruik van de zogenoemde sonische technologie. Ze zijn daardoor opvallend doeltreffend en betrouwbaar. Deze hoogtechnologische tandenborstels maken snelle, draaiende bewegingen. Daardoor wordt alle tandplak als het ware van je tanden geschud.

Moeiteloze en grondige reiniging

De slimme Philips Sonicare tandenborstels van Phillips maken tot 62000 poetsbewegingen. Daardoor reinigen ze beter dan alle andere soorten tandenborstels.

Philips Sonicare verwijdert alle tandplak

De Phillips Sonicare tandenborstel doet wat handtandenborstel niet kunnen, namelijk alle tandplak verwijderen. De plaque tussen je tanden en achter de verste kiezen wordt volledig verwijderd. Dit technische hoogstandje van Phillips is zacht bij het poetsen. Dat verbetert de gezondheid van het tandvlees aanzienlijk.

Aardige extra’s voor maximaal comfort

Om uw scheercomfort nog te verbeteren, biedt Philips Sonicare enkele leuke extra’s. Zo zijn deze tandenborstels uitgerust met een ingebouwde timer. Om uw tandvlees maximaal te beschermen, kunt u rekenen op efficiënte druksensoren. Dankzij het Easy Start programma poetst deze tandenborstel de eerste twee weken op aangepaste snelheid. Zo kunt u makkelijker wennen aan de sonische beweging van je nieuwe Philips Sonicare tandenborstel. Met een bijzondere collectie is er voor iedereen een geschikte borstel. U wilt namelijk een elektrische tandenborstel die bij uw tanden past.

Speciale series voor een aangepaste borstel

Met een bijzondere collectie is er voor iedereen een borstel die bij zijn gebit past. Zo heb je de keuze uit de Phillips Sonicare series:

  • Daily Clean
  • Diamond Clean
  • Protective Clean
  • Expert Clean
  • Philips Sonicare For Kids serie

Elke serie heeft bijpassende opzetborstels. Zo wordt de vorming van tandplak op een efficiënte manier bestreden. Daardoor geniet u altijd van een zo goed mogelijke mondverzorging.

Sonicare for Kids

Phillips ontwierp voor kids ook een aangepaste Sonicare for Kids elektrische tandenborstel en interactieve app. Dat moet onze kinderen nog meer overtuigen van de noodzaak van tandenpoetsen. Met het gebruik van deze Sonicare tandenborstel voor kids poetsen kinderen meer, langer en beter hun tanden. 

Philips Sonicare Air Floss

Hiermee flost u uw tanden makkelijk en snel. Vergeleken met flossen met een eenvoudige flosdraad kun je met Philips Sonicare Air Floss grondig tussen je tanden reinigen. Deze Sonicare Airfloss verbetert maximaal de gezondheid van uw tandvlees. U vult het apparaat met (mond) water en richt het mondstuk tussen uw tanden. In nauwelijks een minuut ben je van alle tandplak verlost.


Ontdek nu ons compleet en veelzijdige aanbod op www.tandartswereld.nl.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/philips-tandenborstels/