The Alternative
Bedrijven

Letselschade advocaat inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeluk dat niet uw fout was? Dan kunt u de kosten die u als gevolg hiervan maakt, verhalen op degene die het ongeval heeft veroorzaakt. Bewijzen dat iemand aansprakelijk is, kan echter lastig zijn. Een letselschade advocaat kan deze taak van u overnemen. Deze onderzoekt uw zaak en verzamelt alle bewijsstukken die nodig zijn om sterk te staan tegenover de andere partij. U hoeft zich hier geen zorgen om te maken, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Van Dijk advocaten Den Haag

Wilt u zeker weten dat u een ervaren advocaat in de arm neemt? Dan kunt u rekenen op Van Dijk advocaten Den Haag. Thomas van Dijk heeft ervaring met het oplossen van de meest ingewikkelde letselschade zaken. Hij doet dit al sinds 1996 en besloot dertien jaar geleden om zijn eigen kantoor op te richten in Zoetermeer. Hier werkt hij samen met zijn collega advocaten om de belangen van letselschade slachtoffers te behartigen. Hiervoor wordt resoluut en doelgericht te werk gegaan. Uw zaak wordt tot in de puntjes voorbereid om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

First party verzekering voor verkeersslachtoffers

Bij een verkeersongeval kan de opgelopen schade worden geclaimd bij de WA verzekering van de tegenpartij. Op zich een mooie oplossing, maar een groot nadeel is dat het proces erg lang duurt. Niet zelden gaan er een aantal jaren overheen voordat het slachtoffer een schadevergoeding ontvangt. Dit moet anders kunnen, en daarom wordt er nu gekeken naar de mogelijkheden van een first party verzekering, ofwel een directe verzekering. Hiermee kan de schade direct verhaald worden op de eigen verzekering, zodat niet onderzocht hoeft te worden wie er aansprakelijk is. Het nadeel van deze verzekering is echter dat de kosten hiervoor flink kunnen oplopen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl