Meer zelfvertrouwen door MaleSize

 

Meer zelfvertrouwen door MaleSize

Helaas heerst er vandaag de dag nog steeds veel onzekerheid over het mannelijke geslachtsdeel door mannen. Waar dat vandaan komt en hoe je hier eventueel iets aan kunt doen. Lees je hier. Buiten het feit dat veel films hier een grote rol in spelen, komt het deels ook door de vrouw. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen met een lid kleiner dan 10 centimeter, onwijs onzeker kunnen zijn wanneer het op meisjes aankomt.

Een te klein lid

Over het algemeen denken mannen dat de standaard lengte voor een Nederlandse man, minimaal 20 centimeter is. Dat is natuurlijk onzin. De standaard lengte van de gemiddelde Nederlandse man is namelijk 14 centimeter. Wanneer die van jouw 12 centimeter is, dan wijk je niet extreem veel af van de norm. Echter wanneer je jongeheer 10 centimeter of kleiner is, dan is het zeer begrijpelijk dat je hier onzeker over bent. Mannen weten over het algemeen ook dat vrouwen een voorkeur hebben voor mannen met een groot lid. Natuurlijk gaat liefde over heel veel andere aspecten, toch blijkt ook uit onderzoek dat vrouwen onbewust mannen met een groter lid aantrekkelijker vinden. Jammer dus dat de uitspraak ‘size does matter’, wel degelijk een kern van waarheid bevat.

MaleSize voor een groter geslachtsdeel!

Tegenwoordig vind je heel wat middeltjes en pilletjes die beweren de oplossing te zijn. Echter is het niet niks om je jongeheer zomaar een aantal centimeters te laten groeien. Dat kost tijd, energie en vooral geduld. MaleXL is een crème dat de oplossing kan bieden. Echter voor serieuze resultaten dien je de crème in te smeren via een bepaalde methode. Deze methode wordt de ‘jelqing’ methode genoemd en werkt als volgt: smeer de crème in een zacht knijpende beweging in van de basis naar de eikel. Doe dit voor minimaal 2 minuten, gedurende 4 tot 8 weken.

Bezoek www.malesize.nl voor meer informatie.

 

Voor meer info : website bezoeken