The Alternative
Woning en Tuin

Schuifpuien, een mogelijkheid voor iedereen!

Veel mensen weten al wat schuifpuien zijn, voor de mensen die dit niet weten zal ik het eerst nog even kort uitleggen. Schuifpuien zijn grote glazen deuren die schuivend te openen zijn, meestal worden deze geplaatst tussen woonkamer en achtertuin of terras. Schipper Ede is een bedrijf dat mij op het idee heeft gebracht om een schuifpui te kopen, zelfs toen ik van tevoren dacht dat het in mijn kleine rijtjeshuis niet mogelijk was om er een te plaatsen.

Schuifpuien monteren in een klein huis, geen probleem!

Ik dacht dat het voor kleine huizen niet mogelijk was om schuifpuien te plaatsen, echter heeft Schipper Ede het tegendeel bewezen. Ik woon in een buurt met rijtjeshuizen die allen niet heel ruim zijn, ook is de ruimte in de achtertuin beperkt, het terras is ook klein. Bij schuifpuien heb ik altijd het beeld gehad dat het bestemd is voor mensen van de hogere klasse met ruime woningen en achtertuinen.

Na mijn gesprek met een adviseur bij Schipper Ede is mijn beeld veranderd, tijdens mijn bezoek werd aan mij uitgelegd dat een schuifpui eigenlijk voor iedereen betaalbaar is wegens het grote aanbod en de diversiteit aan verschillende materialen.

Sinds afgelopen augustus zit er bij ons in huis ook een schuifpui, gemonteerd door Schipper Ede, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Tegenwoordig komt er veel meer licht in mijn woonkamer en is de verbinding tussen woonkamer en achtertuin een stuk ruimer dan voorheen. Schuifpuien zorgen ervoor dat het huis van ieder een stuk praktischer wordt, veel meer is mogelijk en de woonkamer wordt een stuk vrolijker door de hoeveelheid licht die extra binnen komt door het glas van de schuifpui.

Geïnteresseerd?

Heeft u na het lezen van deze blog enige interesse of vragen gekregen, dan adviseren wij u om eens langs te komen in de showroom van Schipper Ede. Alle werknemers hier kunnen u voorzien van deskundig advies en helpen u bij het maken van een beslissing. Mocht u geen tijd hebben voor een bezoek aan Schipper Ede is het ook mogelijk om hen een email te sturen of op te bellen om uw vraag te stellen, u zult altijd antwoord op uw vragen krijgen of een brochure aanvragen.  

Kijk voor meer informatie op www.schipper-ede.nl

Voor meer info : website bezoeken