The Alternative
Woning en Tuin

Mozaiek matjes: Luxe resultaat met minimale inzet

Sinds een tijdje zijn de mozaiek tegeltjes weer helemaal terug in Nederlands interieur. En dat is ook zeker niet zonder reden. De matjes hebben een hele luxueuze uitstraling, en dat voor een aanzienlijk laag prijsje. Mozaiek tegeltjes zijn namelijk helemaal niet zo duur als doorgaan veel gedacht wordt. De reden dat mensen er toch vanaf zien is omdat het nog best een hele klus is om de tegels en mooi recht in te leggen. Het zijn dan ook maar kleine steentjes die in een bepaald patroon tegen elkaar aangelegd moeten worden.

 

Minder tijd en moeite met mozaiek matjes

De steentjes bij elkaar leggen op een bepaal patroon is een vervelend klusje dat onnodig veel te veel tijd in beslag neemt. Dat kan veel makkelijker dachten wij, en dat klopt. Door de mozaiek steentjes op een bepaald patroon te bevestigen aan matjes hoef je nauwelijks nog moeite te doen. De matten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en schelen bakken met tijd en geld. Geld? Ja, de matjes zijn ook nog eens vele malen goedkoper dan de losse steentjes die nog aan elkaar gelegd moeten worden. Win-win!

 

Matjes van natuursteen

De steentjes die bevestigd zijn aan de matjes krijg je in veel verschillende kleuren en maten. Maar sinds kort zijn er ook mozaiek matjes met natuursteentjes. Deze stenen geven jouw huis direct een natuurlijke en frisse uitstraling. De matjes komen het mooist tot hun recht in de badkamer, keuken en het toilet, maar kunnen ook prima ergens anders geplaatst worden zoals in de tuin.

 

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-matjes/