Kampeer accessoires voor tenten

Als je gaat kamperen, dan wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn. Meestal zul je met de auto op vakantie gaan als je gaat kamperen. Deze auto zal meestal genoeg ruimte hebben om alle spullen in kwijt te kunnen. Denk hierbij aan bagage met kleren, maar ook kampeerspullen zoals een fornuis, pannen, et cetera. Als jouw auto dakdragers heeft dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om een dakkoffer mee te nemen. Hierin gaan voldoende spullen.

 

Als je voor een dakkoffer kiest, dan kun je wel niet meer een autodaktent hierop bevestigen. Een autodaktent klap je open op het dak. Je slaapt dan ook in een tent bovenop jouw auto. Via een ladder kun je omhoog en omlaag gaan. Je wilt echter natuurlijk ook gewoon voor de auto kunnen zitten met een campingtafel en wat stoelen. Om een droog plekje te creëren kun je voor tentluifels kiezen.  Deze kun je aan de tent bevestigen en ankeren aan de grond. Het is dus een soort afdak om droog onder te kunnen zitten en om spullen onder op te slaan.

 

Tentluifels in verschillende groottes

Afhankelijk van het formaat tent dat je hebt, kies je daar bijpassende formaten tentluifels voor. Je kunt altijd voor een grotere of kleinere variant kiezen, maar deze zal niet precies op de tent aansluiten. Het ligt natuurlijk ook aan hoeveel man mee gaan kamperen. Met 2 mensen heb je niet zoveel droge zitplekken nodig als met 4 mensen. Bedenk daarom goed voordat je gaat kamperen of er genoeg ruimte voor iedereen zal zijn.

https://www.koalacreek.info/producten/luifels/