The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Projectinrichting op maat; stap voor stap

Ben jij opzoek naar wat hulp bij het inrichten van het project? Dan is dit blogartikel het antwoord op vele vragen van jou! Wanneer je een nieuw project start moet je aan heel veel denken en daar is een beetje hulp absoluut geen overbodige luxe. Op het gebied van projecten zijn er veel verschillende soorten, denk bijvoorbeeld aan bruiloften, horeca evenementen of kantines. In de wereld van de horeca zijn projecten haast niet weg te denken, maar ook in de zakelijke wereld. Het inrichten van vergaderruimtes, kantoren en dergelijke valt ook onder projectinrichting. Benieuwd naar het proces van het inrichten? Lees dan snel dit blogartikel verder!

 

De Klant is koning 

De eerste fase bij een goede projectinrichting is het opstellen van de wensen en eisen van de klant. Vervolgens komt een projectadviseur op locatie om deze wensen en eisen aan te horen, de adviseur geeft dan ook direct advies over de haalbaarheid van deze wensen. In deze fase wordt er ook besproken wat de gewenste stijl voor de inrichting is en over nog andere speciale aandachtspunten zijn. Er wordt ook nagedacht over belangrijke topics zoals duurzaamheid, indeling en design.

 

Tijd om te beginnen!

Wanneer de wensen door de projectadviseur in kaart zijn gebracht is het eindelijk tijd om over te gaan op een daadwerkelijk ontwerp. Tijdens de ontwerpfase worden er een aantal items opgesteld, zoals een 2D ontwerp, 3D ontwerp en een moodboard. De professionele designers maken ontwerp dat zo visueel mogelijk is, zo dat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de inrichting er later uit gaat zien.

 

Het ontwerp tot leven brengen

Wanneer het ontwerp is opgesteld en door de klant is goedgekeurd, breekt de laatste fase van de projectinrichting aan. Tijdens het opbouwen van het project wordt, zoals eerder al aangegeven, goed gelet op zaken als duurzaamheid. Het hergebruiken van materialen is een prachtige manier om de kosten ietwat te drukken en minder belastend te zijn voor het milieu. De projectinrichter zal tijdens het inrichten ook letten op zaken als akoestiek en verlichting van de ruimte. Als het ontwerp eenmaal gemaakt is, kan er maximaal gebruik van gemaakt worden!

 

https://katoprojecten.nl/