The Alternative
Image default
Dienstverlening

Welke diensten een slotenmaker kan leveren

Bij een slotenmaker Utrecht denkt u waarschijnlijk aan iemand die toegang heeft tot hightech gereedschap en apparatuur. Maar dat is niet altijd het geval. Slotenmakers kunnen een verscheidenheid aan diensten leveren met alleen basisgereedschap. Deze diensten omvatten: sloten installeren, sloten repareren, sleutels dupliceren, sleutels knippen en meer. Laten we eens kijken naar enkele diensten die een slotenmaker kan leveren:

 

 

Installeer sloten

Als je een oud huis hebt met veel deuren en ramen, heb je waarschijnlijk veel sloten. Als je een oud slot hebt, maar je huis is gloednieuw, heb je misschien een makkelijke tijd om een slotenmaker een nieuw slot te laten installeren. Maar wat als je veel oude, verroeste of beschadigde sloten hebt? Zelfs als u het slot wilt vervangen, kan het moeilijk zijn om toestemming te krijgen. In dat geval kan een slotenmaker bij u thuis komen en het slot vervangen door een nieuw slot.

Om sloten te vervangen moet een slotenmaker een sleutel hebben. Dat komt omdat alle sloten een unieke sleutelcode hebben die een nieuwe sleutel moet matchen om het slot te openen. Als je bijvoorbeeld een slot op de voordeur hebt en je wilt dat vervangen door een nieuw slot, dan zal een slotenmaker naar je huis moeten komen en het oude slot verwijderen en vervolgens de voordeur. Als hij dat doet, staat de deur wagenwijd open zodat iedereen hem kan zien. Als je een slot op de achterdeur hebt, zal een slotenmaker naar de achterkant van je huis moeten komen om ook dat slot te verwijderen.

 

sloten repareren

Sloten moeten voorkomen dat mensen je huis binnenkomen. Als een slot beschadigd is, vastzit of gewoon niet goed werkt, kan een slotenmaker het repareren. Of als je een slot hebt dat gewoon oud is en je wilt het vervangen, kan een slotenmaker een nieuwe sleutel maken.

 

Sleutelduplicatie

Als je een sleutel hebt die niet meer werkt, heb je waarschijnlijk oude kopieën ervan. Een slotenmaker kan een oude sleutel kopiëren om nieuwe sleutels te maken met dezelfde vorm en sleutelcode als de oude sleutel. Dit is vooral nuttig als u sleutels kwijt bent, maar ze wilt vervangen zonder het hele slot of de deur te moeten vervangen.

 

Snijsleutels

De meest elementaire dienst die een slotenmaker kan leveren is het slijpen van sleutels. Als uw slot moet worden vervangen, maar u hebt er een sleutel voor, dan kan een slotenmaker een nieuwe sleutel snijden en u het slot laten openen.

 

Deadbolt installatie en reparatie

Als u een voordeur heeft met een nachtslot, weet u zeker dat alleen mensen met een sleutel uw huis kunnen betreden. Als het nachtslot moet worden gerepareerd of geïnstalleerd, kan een slotenmaker dat doen. Als je nachtslot kapot is, is het slot op de deur waarschijnlijk ook kapot. Een slotenmaker kan dat slot vervangen als u de sleutel heeft.

 

Rekey slot installatie

Als je de slotcode wilt veranderen, kan een slotenmaker je daarbij helpen. Dit is vooral belangrijk als uw kinderen de sleutel van uw slot kwijt zijn. Een slotenmaker kan u helpen de slotcode te veranderen zodat alleen zij de sleutel hebben.

 

Emergency lockout service

Sommige mensen hebben een reservesleutel voor hun huis die ze kunnen gebruiken als ze hun sleutels verliezen. Als je echt geen manier hebt om in noodgevallen je huis binnen te komen, kan een slotenmaker je helpen de slotcode te veranderen zodat alleen de reservesleutel je deur opent. Dit is een van de belangrijkste diensten die een slotenmaker kan leveren.

 

Hoeveel kost een slotenmaker?

Er bestaat geen exact bedrag, omdat uw specifieke situatie van invloed is op de kosten. Een slotenmaker kan u een vast bedrag in rekening brengen, of hij kan u per klus in rekening brengen. De prijzen variëren gewoonlijk van $75 tot $200, met een gemiddelde van ongeveer $125.

 

Sloten zijn belangrijk. Ze vormen de eerste verdedigingslinie tussen indringers en uw gezin. Het is dus belangrijk om een betrouwbare slotenmaker te kiezen. Als je een slotenmaker nodig hebt, bel dan een gerenommeerde en erkende slotenmaker. Zij kunnen u helpen met vele soorten sloten en sleutels.

 

https://expertslotenmaker.nl/slotenmaker-utrecht/