Snorscooter huren

Thealternative

Volgend weekend zijn we van plan om een lekker weekend naar Flevoland te gaan. We zijn echte natuurliefhebbers en gaan nu dus eens kijken wat voor moois Flevoland ons te bieden heeft. We willen de natuur gaan verkennen door een snorscooter te huren. We willen een goed bedrijf vinden waar we kunnen huren en niet achteraf nog allemaal onverwachte kosten voorgeschoteld krijgen. Ook vinden we het fijn als het niet al te duur is. We willen ook snorscooters huren zodat we gewoon over de fietspaden kunnen rijden en geen helm hoeven te dragen.

Huren bij Polderscooter

We zochten op het internet naar een geschikt bedrijf alleen in eerste instantie konden we niet echt wat vinden. We hadden ook niet heel erg goed gezocht hoor dus daar zal het ook vast wel een beetje aan gelegen hebben. Toen zat ik even op Facebook en toen kwam er ineens een advertentie voorbij van Polderscooter. We gingen even een kijkje nemen op de website en dit zag er allemaal goed uit. We keken natuurlijk bij snorscooter huren en we namen contact op.

Toeren door Flevoland

We kwamen aan bij het bedrijf waar we de scooters hadden gehuurd en ze stonden al blinkend op ons te wachten. Alles werd even uitgelegd en we moesten alleen nog even een krabbeltje zetten. Toen konden we van start gaan. Eerst was het natuurlijk wel even wennen aangezien we dit alle twee al meer dan 20 jaar lang niet meer hadden gedaan alleen na een tijdje ging het alweer aardig. We hebben echt een heerlijke dag gehad en echt genoten van alle mooie dingen en de mooie natuur in Flevoland, dit is echt een aanrader. Veilig en wel na een lange dag kwamen we weer aan bij Polderscooter. De snorscooters hadden het perfect gedaan en was een handige manier om Flevoland te verkennen. Mensen als je een scooter wilt huren of een scooter leasen in Flevoland ga dan naar Polderscooter, echt een aanrader.

Voor meer info : website bezoeken