The Alternative
Eten en drinken

Uiteten in Stein

Op vakantie of op bezoek in Zuid-Limburg? Of misschien woon je wel in het prachtige heuvelland! Stein is een klein en historisch plaatsje direct aan de Maas. We hebben een aantal tips voor een aantal top restaurant in Stein!

Kasteel Elsloo

Stein is een klein en historisch plaatsje direct aan de Maas. In de gemeente van Stein ligt onder andere het mooie dorpje Elsloo. Je kun hier prachtig wandelen langs de Maasvallei met veel verschillende routes. In de buurt ligt het Kasteel van Elsloo, dit kasteel is erg bekend onder de wandelaars en fietsers. Je kan er naast lekker eten ook gezellig overnachten. Je krijgt een kamer vanaf 79 euro per nacht of een seizoensarrangement voor 99 euro inclusief 3 gangen diner.

Brouwerij

Gebrouwen biertjes met groente en fruit uit eigen tuin kunnen natuurlijk niet ontbreken wanneer je een bezoekje brengt aan Limburg. Bij de bierbrouwerij De Fontein in Stein kun je heerlijk genieten van deze smaakcombinatie. Wanneer je er komt in de zomer is het grote terras open en voor kinderen een speeltuin. Je kunt bij de brouwerij ook een paar biertjes meenemen voor thuis, leuk!

Chinees Stein

Zin in een authentiek chinees maaltijdje? Limburgers zijn er dol op! Een Chinees Stein is daarom makkelijk te vinden. De Chinese keuken is erg uitgebreid en er is voor ieder wat wils, of je nou zin hebt in rijst, noodles, groenten, vlees óf gebakken banaan. Je kunt in deze tijd natuurlijk ook kiezen voor afhaal. Wanneer je op internet Chinees Stein intoets kom je genoeg restaurant tegen in de omgeving van Stein, onze favoriet is Pom Lai!

 

https://pomlai-geleen.nl/chinees-stein/