The Alternative
Hobby en vrije tijd

Uw watersport specialist in Midden-Nederland

Bent u ook idolaat van watersport? Dan kunt u bij Telstar Beach in Harderwijk, bij Strand Horst, uw hart ophalen. Bij deze surfschool en gespecialiseerde allround-shop op het gebied van windsurfen, kitesurfen, suppen en zeilen bent u op de goede plek voor alles wat met watersport te maken heeft. Of u nu een ervaren watersporter bent of nog aan het begin van uw loopbaan als watersportliefhebber staat: bij Telstar Beach kunt u voor alles terecht wat met surfen te maken heeft.

  

Leren surfen of een betere surfer worden? Dat kan bij ons!

De surfschool van Telstar Beach is dé plek in het midden van Nederland om (beter) te leren surfen. Bij ons kunt u diverse pakketten surflessen volgen om te leren surfen of om uw bestaande skills verder te ontwikkelen. Het mooie aan onze Telstar Beach club is dat het aangrenzende strand Horst ideaal is voor zowel beginners als gevorderde surfers. Het meer bij strand Horst is namelijk ondiep en daarom perfect geschikt om te leren kitesurfen en windsurfen.

  

Ook groepsactiviteiten en uitjes zijn mogelijk

Wilt u met een groep collega’s of vrienden een inspirerend, actief en gezellig dagje uit beleven, dan kunt u bij Telstar terecht voor diverse toffe watersport belevenissen. Zo kunt u bijvoorbeeld een windsurf clinic boeken van anderhalf uur of een kitesurfcursus van twee uur. Deze clinic kunnen afgesloten worden met een lekkere barbecue, een diner en natuurlijk de nodige drankjes. Ook suppen in groepsvorm, het spelen van Beach Games of een uitdagende graffiti workshop volgen behoort tot de groepsactiviteiten die wij aanbieden. Telstar Beach heeft dan ook veel meer te bieden dan alleen een plek om lekker te kiten en surfen.